Olvasói panaszládánkba ma reggel érkezett az alábbi "bejelentés", mely egy metróvezető hamisítatlan vérprosztóságáról rántja le a leplet:

"Stadionok állomás, reggeli órák. Valami miatt sokára jött a metró, percenként mondták be, hogy türelmünket kérik. Egy vak srác szemmel láthatóan elég elveszetten kóválygott ott, persze az emberek többsége le se szarta, bár egyértelmű jel volt a fehér botja... Odamentem, mondtam neki, jöjjön előre, mert marha sokan vannak, és ha föl akarunk szállni épségben, elöl a legjobb, ahol látja őt a metróvezető. Végre valahára megérkezett a szerelvény. Amikor még csak kifelé szálltak az emberek, már mondták is a hangosbemondóba, hogy "kérjük igyekezzenek a le- és felszállással, és az összes ajtót vegyék igénybe". Ezen először mindenki röhögött (tiszta vicc, hogy tízezer forintos bérlet mellett és nem kevés várakozás után még utasítgatnak...), de az "össznépi vidámság" igen hamar átcsapott felháborodásba. Nagy nehezen leszállt mindenki, aki le akart. Mi elsőként épp hogy léptünk volna föl a metróra a vak fiúval, puff!, az ajtót szépen ránkcsapták. Még nekem volt kellemetlen, hogy szegény srácot én "kísértem", és ez történt. Persze kinyitotta az ajtót a metróvezető, mi kikászálódtunk a satu szorításából, és bevallom, nyomdafestéket mérsékelten tűrő stílusban megérdeklődtem a vezetőtől, hogy ezt mégis hogy gondolta. Közölte, ha akarok menni, szálljak vissza, ha nem, takarodjak, mert sietős neki, ha nem látnám."

TE HOGYAN ÁLLNÁL BOSSZÚT A PROSZTÓ METRÓVEZETŐN?

Addig csapjkodják a heréire a metróajtót, amíg el nem ájul! Utána zacsinál fogva lógassák ki a Deák téren, de olyan magasságba, ahol kényelmesen lehugyozhatják vakvezető kutyák!

Kérjük igyekezzetek a javaslatokkal, mert az ajtók záródnak!

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr301936623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pillantás · http://www.eloszto.hu/ 2010.04.20. 14:10:05

Meg kell neki mondani, hogy "Na komám most nagyon megsértettél" :)

Csokis · http://csokis.blog.hu 2010.04.20. 14:22:03

Mit kell ezen sokat szarozni? Szemkitolás, oszt' megtanulja.

Vigyori Kandúr 2010.04.20. 14:33:32

metró pályaszáma (nagy krómozott számok, 3 v. 4 szám) mailto fw @bkv.hu

Alikam 2010.04.20. 14:34:36

Ezt rendszeresen megjátszák. Én a Népligetnél tapasztaltam ugyanezt.

Ugyanez, embertömeg tódul le a metróról, a felszállást meg sem lehetett mgé kezedni, a metróvezető meg már pampogott, hogy az ajtók mindjárt csukódnak.

Aki előttem volt, arra rá is csukták, aztán visszanyílt és még rárúgtam egyet az ajtóra.

Úgy voltam vele, ha valaki most beszól, azt seggre ültetem.

egerészölyv 2010.04.20. 14:36:11

Sokmindent megpróbálhatunk tapír sofőrök ellen, egy kivételével.

Az pedig az, hogy írunk egy feljelentést a BKV ügyfélszolgálatára.

Ekkor ugyanis a következő válaszlevéllel boldogítanak:

"Kivizsgáltuk az ügyet. A vezető súlyos magánéleti problémákkal küzd: felesége otthagyta, gyermekei elzüllöttek, szülei meghaltak. Mindez nem lehet mentség arra, amit elkövetett, ezért intézkedtünk, hogy ne kapjon karácsonyi prémiumot".

Alex3000 2010.04.20. 14:42:32

Legközelebb pontos időpont, járatszám és így talán lesz felelősségre-vonás is.

Pepe83 (törölt) 2010.04.20. 14:54:56

Nem értem miért sírtok. 10 ezer forintért kaptok egy kalandpark belépőt is:))))

szepi79 2010.04.20. 15:07:34

én végigfuttatnám a 'sofőrt' metrókocsikon, mégpedig cikk-cakk módszerrel: egy ajtón be, következőn ki. mivel a metrókon 3 ajtó van, nem jönne ki a lépés, ezért az utolsó ajtó után a kocsi elejére fut, és onnan kezdi. közben zavaró tényezőként mellette rohan egy csávó egy hangosbeszélővel, és kiabálja a fülibe, hogy kérjük siessen a ki- és beszállással. bónuszként egy harmadik muksó randomban vagy rácsukja az ajtót, vagy nem.

k/m 2010.04.20. 15:23:59

Minek ide kalandpark? A BKV épp elég kalandos :D

Nade 2010.04.20. 15:25:11

Természetesen a BKV vezetőit kellene nyilvánosan kérdőre vonni.

Szabad, pártérdekektől független sajtó nélkül azonban ez nem fog menni. Ahhoz tartozó, valódi újságírók nélkül sem. Azok nélkül, akik a kommunizmus 40 éve alatt tűntek el Magyarországról, és akik az utóbbi 20 évben se "nőttek vissza". Mitől is nőttek volna ki újra a 40 "újságíróinak" szakmai emlőin, az állami vagyon "privatizációjából" "médiavállalkozókká" vedlett bolsevikok médiájában?!

Nade 2010.04.20. 19:00:30

Azért az nem semmi, hány másodperc alatt tűnt el a blog az Index címlapjáról a hozzászólásomat követően.

Bocsi, kedves blogtulaj!

De azért érdekelne, hogy szerinted mi volt az ok. Mert ha jól emlékszem, nem is volt olyan sokáig ott.
süti beállítások módosítása