Das Experiment és Abu Ghraib szelleme kísért Kiskunhalason, ahol néhány megvadult ápoló bebizonyította, hogy kiszolgáltatott emberekkel való erőszakoskodás nemcsak filmen vagy háborús körülmények között fordulhat elő. A beszámolókban olvasható vádpontok ("gondozás alatt álló személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak", illetve "különös kegyetlenséggel elkövetett könnyű testi sértés") nem feltétlenül adják vissza, hogy valójában milyen kegyetlenkedések történtek az elmegyógyintézetben. "Orális szexuális showműsor" fogyatékosok főszereplésével? A betegek rendszeres verése és megalázása? Mindezek hallatán komolyan elgondolkodtam rajta, hogy akkor most ki is az ápoló és kinek van szüksége pszichiátriai kezelésre...

TE MIVEL BÜNTETNÉD
A BETEGEKKEL ERŐSZAKOSKODÓ ELMEBETEG ÁPOLÓKAT?

Első géppel irány Abu Ghraib, ahol ápolják őket iraki rendőrök! Ha gyógyultnak nyilvánították őket, adjanak a kezükbe kamerát és menjenek tudósítani Bagdad külvárosába!
Az esküdtszék milyen "gyógykezelést" javasol?
Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr201917234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.04.14. 08:30:28

Helycserét!

Az "ezek állatok" duplán kiváló hozzáállás, ezek szerint állatokkal így kell bánni, és mindent lehet. De szépen megtanult ember módjára viselkedni nagy lakli korára, basszameg! Még a csótányok is kiköltöznek a lakásából, ha ezt megtudják, nemhogy a kutyája.
süti beállítások módosítása