HÓNAP PRIBÉKJE: Február

Címkék: hónap pribékje

2010.03.25. 14:00

Ahogy azt korábban jeleztük, minden hónapban kiválasztjuk azt az igazságosztót, aki hozzászólásában a vádlott vétkéhez leginkább illeszkedő megtorlást javasolta. Eljött hát a pillanat, hogy január hónap pribékje továbbadja a vándor díjat annak, aki 2010 második havában a legtalálékonyabb ítélethozónak bizonyult. Halljátok hát a Bünti esküdtszék jogerős döntését:

  1. helyezett és ezzel február Hónap Pribékje: pszicho pete. PP több értékes Bünti  javaslatot is tett február folyamán, de a dicsőséget a szaunaparasztok megregulázására kidolgozott pályamunkája hozta meg számára:
    "Mosdatlan csövesekhez leukoplasztoznám jó szorosan, irány a szauna, megvárni, amíg a csövesek vígan elintézik a dolgukat a köveken, simára beretválni őket, majd a szaros-hugyos gatyóval együtt a szörzetet ráküldeni a kövekre, koncentrált légúttisztító mentolkristályokkal egyetemben. És hogy teljes legyen a kép, odakint a jeges hidegvíz a csövesek ruháját tisztító mosógép szennyvízével egyezne meg, amiben régies módon alámerítéssel meg is keresztelnénk a kedves szauna-agronómust!"

  2. helyezést ért el csokis, aki kíméletlenül bánna a km órát visszatekerő svindlis autónepperekkel:
    "Büntinek azt javaslom, hogy dugjunk fel a seggébe egy kilométeróra spirált (jó a bontott, rojtos végű is), kössük rá az ütvefúróra, és tekerjünk rajta 120 000 km-t."
     
  3. helyre bárisnya futott be, aki az indokolatlanul ködlámpázókat sújtotta az alábbi Büntivel:
    "Leukoplaszttal a homlokukra ragasztott szemhéjjal üljenek a saját világító ködlámpájuk előtt egy derűs tavaszi éjszakán, alkonyattól pirkadatig."
Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr91863242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bright.side 2010.03.25. 17:04:07

egyetértek a helyezésekkel, szép kreatív büntetések, mint az alufelnibetörés :D

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.03.26. 00:43:44

...köszönöm a szüleimnek, és mindazoknak, akik ilyeneket hoznak felszínre belőlem.
süti beállítások módosítása