Egyáltalán nem szeretnék úgy járni, mint Rékasi Karcsi, akinek állítólag huncut bújtatott reklámok miatt kellett repülnie a Barátok Köztből, de a téma felvezetéséhez muszáj megemlítenem, hogy ínyemre vannak az elősütött péksütemények. Fogyasztói preferenciarendszerem ezen sajátossága elsősorban előrehaladott állapotban lévő, krónikus lustaságomra vezethető vissza. Nem szép dolog a tunyaság, de legalább kényelmes, és remélem, hogy ha mások nem is, legalább a pizzát mélytányérból fogyasztó agglegények meg tudnak érteni...

Az említett termékkörhöz tartozó croissant egy másnapos hétvégi reggelen akadt a kezembe, de annyira azért nem voltam szétcsúszva, hogy ne bökje ki a szemem a trehányság manifesztációjának eme díszpéldánya (a képre kattintva nagyítva kutathatod a hibát):

Mindenki megtalálta a turpisságot vagy a gyengébbek kedvéért legyen szabad a gazda? Szerintem fókuszáljunk kicsit jobban a problémára, akkor biztos mindenkinek feltűnik a baki:

Az összes létező nyelvre sikerült átültetni, hogy ezt a nyomorult croissant-t 2-3 percig kell melengetni a sütőben, egyedül a magyar felirat ösztönöz minket arra, hogy szarrá égessük! És még mi mondjuk a franciákra, hogy nem tudnak írni és számolni? Miért adunk nekik magas labdákat, hogy visszafikázhassanak? Mindenkit megnyugtatok, volt annyi eszem, hogy meggyőzött a 6:1-es arány, és nem a magyar feliratnak hittem óriás bambaként... Így aztán nem is azért büntetném a címkéért felelős hölgyet / urat, mert nutellás szenet kellett ennem reggelire, hanem azért mert a figyelmetlenség és nemtörődöm böszmeség eme fokozata már irritál.

TE MIVEL BÜNTETNÉD AZT, AKI KOKSZOT SÜTTETNE VELED REGGELIRE?

Lustaságomat legyőzve kisütök neki egy egész csomag croissant-t AZ ÁLTALA ELŐÍRT MÓDON, de az összeset meg kell zabálnia, különben fellebbezek az ítélet súlyosbításáért!

Azt sütöttétek ki, hogy az elsőfokú ítélet emelkedett jogerőre!

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr241829580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

white_widow · http://bunti.blog.hu 2010.03.22. 12:43:00

Rögtön a pattogatott kukorica ugrott be:
a.) túlóvatoskodod és a szemek nem kelnek ki
b.) odaégeted az egészet és kuka

Mindemellett geci büdös is és a fogaid közé sorul a magocska héja. Felfoghatatlan, hogy a népszerűségét minek köszönheti...

mancaa 2010.03.22. 16:19:57

Szerintem meg egyszerűen csak ismerik a magyar gáz energiaértékét...
süti beállítások módosítása