HÓNAP PRIBÉKJE: Január

Címkék: hónap pribékje

2010.02.15. 07:30

Miután segítségetekkel kiválasztásra került az elmúlt hónap legelvetemültebb  csirkefogója, ideje kijelölni azt a személyt is, aki januárban a legfrappánsabb javaslattal támogatta a sötét oldal elleni küzdelmet. Közhírré tétetik, hogy a Bünti blog "szerkesztősége" hosszas tanácskozás után az alábbi döntést hozta:

  1. helyezett és ezzel január Hónap Pribékje: Vaandor
    A győzelmet a BKV sztrájk idején össze-vissza beszélő városi méltóságok megregulázására tett javaslatával szerezte meg:
    "H. Csabát meztelenül végigfuttatni néhány forgalmas buszsávon. Hátán tábla: Ne fékezz, ne kerülj ki, HARCOLJ!"
  2. helyezett: magyartarka
    Tőle a faszirigy lányok átnevelése során használható ötletet kaptunk:
    "A faszirigynek fel fel kell illeszteni 1 vibrit örökelemmel, majd görbe zsákvarrótűvel és cukorspárgával pelenkaöltést alkalmazva összevarni a 2 nagyajkát. Aztán elmélkedhet h szép dolog-e az irigység."
  3. helyezett: mbenedek
    Mbenedek véleménye szerint az adekvát büntetés babakocsilopás esetén: "Szoruljon arra a tolvaj, hogy mostantól csak pépes ételeket ehet, és pelenkázni kelljen élete végéig!"

Szándékunk szerint minden hónapban kiválasztjuk majd azt a kommentelőt, aki a legtalálóbb, legkreatívabb, lehetőleg a bűn súlyosságával arányos, mindazonáltal elrettentő erejű büntit javasolja. Előre hát a február hónap pribékje címért!

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr801752837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaandor 2010.02.19. 08:56:00

Anya-anya, nézd nyertem! :-D Most meglepődtem.

Köszönöm a megtisztelő(en hangzó) címet!
Köszönöm a családomnak, köszönöm a BKV dolgozóinak, akik nélkül a sztrájk nem jött volna létre. És hálásan köszönöm Horváth Csabának és Bruce Willisnek is!
És persze a blog szerzőinek, elvégre az ő illusztrációjukat fejlesztettem tovább (lökhárító-matricával ötvözve).

Világbékát!
süti beállítások módosítása