Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit érdemelnek a muffirigy pasik?

Címkék: szex szabadidő

2010.02.13. 07:40

A faszirigy lányok jellemét és viselkedését pellengérre állító, a férfi nem ellen elkövetett bűneiket kíméletlenül leleplező doktori értekezés komoly visszhangra talált. Sokan vádolták a Bünti blogot elfogultsággal, hímsovinizmussal és túlzott macsósággal. Aztán egy szép napon azzal keresett meg minket egy olvasónk, hogy a női nem nevében ellentámadást indítana, és az arcunkba dörgölné, hogy a hímtársadalomnak is vannak ám fekete bárányai. A korrektség, az egyetemes egyensúly, a yin és yang, illetve a móka kedvéért most változatlan formában közöljük manókomment levelét. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy az alábbiak nem tekinthetők a Bünti blog hivatalos álláspontjának, és a tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk!:)

A muffirigy pasi a legfrusztráltabb természetű Johnny Bravo, akit hátán hordott a Föld. Igazi nőgyűlölő, "ha nem jut neki csaj, ne jusson másnak sem" erőszakos magatartású.

Miről ismerszik meg a muffirigy pasi?

  • Elrángatja a spanját a buliból, mert "szar a didzsé és nincsenek jó bulák", de igazából azért, mert nem jutott neki csaj (akkor nehogymár jusson a haversrácnak).
  • A muffirigy pasi sosem örül, ha egy spanja becsajozik, egyfelől azért nem, mert "minden nő kurva", másfelől meg nem tudja folytatni a szánalmas "üljünk be meccset nézni, mert mi tökös agglegények vagyunk" életmódot.
  • Ha szóba állsz egy helyes sráccal, rögtön odaáll, hogy "Helló, csináltad már valaha két pasival?", vagy "Figyu Tibi, ezt én stoppolom, tied az a kalapos ott, jó?", miközben te már szemeznél a jópasival, de a muffirigy lekoptatja. Közétek áll, a barikádról pedig tolja a műmájer szövegét.
  • Ha a helyessrác meghív egy italra, két alternatíva létezik: a) meghívatja magát a muffirigy pasi, ha pofán nem vágják, b) muffirigy pasi viccesen benyögi a helyessrácnak: "Nehogy ezt is leitasd, aszt megint lehányják a faszod geccó!"
  • A muffirigy pasi odáig vetemedik, hogy lassúzás közben odajön helyessráchoz, hogy "Hallod, annak a bögyös szöszinek kéne a száma, megvan még Tibikém?"
  • Egy kocsival jöttek többen is, és nála van a slusszkulcs, ezért a helyessrácnak is azért kell mennie, mert "Kámon Tibikém, tekerj már egy okos cigit, aztán felszállás, kint várunk baszki!"
  • A muffirigy pasi legutálatosabb trükkje, mikor megjátssza, mekkora buli van, hogy elrángassa a helyessrácot bandázni.
  • A muffirigy pasi imád a tánctér szélén állni, kezében ital (bomba, vodkaredbull, szekszondöbícs stb.) és szúrós tekintettel stíröli a lányokat, olyan fantáziadús beszólásokkal emeli a hangulatot, hogy "Elnézést, szabad egy mellnézést?" meg "Szép a cipőd, dugunk?", és ezért igazán minden büntetést megérdemelne.
  • A muffirigy pasi lealacsonyító történeteket ad elő volt barátnőiről, ezen a spanok illedelmes szolidaritással elröhögcsélnek, a kár jóvátehetetlen.
  • A muffirigy pasit rögtön kiszúrják a barátnőid, mivel arrogánsan és gátlástalanul mindenkinél bepróbálkozik. Hiába próbálják egyre direktebben lekoptatni, a szociopata állatja lerázhatatlan és bármit kap az arcába, a szeme se rebben. Égés, de a jósrác ilyenekkel haverkodik.
  • A muffirigy pasi minden környezetben képes parttalan, álintellektuális világmegváltóversenyt gerjeszteni. Hervasztó kitartással puffogtatja a bődületes közhelyeket, ezzel nemcsak saját csodálatos intellektusát fitogtatja, de mufftalan szólistából így avanzsál hangadó, megmondó domináns szerepre. Sajnos, ebbe gyakran be is húzza a jobb sorsra érdemes társaságot.

TE MIVEL BÜNTETNÉD A MUFFIRIGY PASIKAT?

A muffirigy pasikat ismertessük össze faszirigy lányokkal! Ennél nagyobb büntetést nem tudunk elképzelni...

Bünti népe megosztott a muffirigy pasi létezésével kapcsolatban. Márpedig egy nehezen beazonosítható bűnöst nehéz büntetni... Mindenesetre a szavazás végeredménye azért jelzi, hogy bár számos kópéságot követnek el a férfiak, a főbűnük talán nem a muffirigység.

Most pedig döntsük el egyszer és mindekorra, hogy melyik embertípus a kártékonyabb jószág! Ki a bimbózó párkapcsolatok igazi kerékkötője? Ki az emberi társadalomban a dugásgát?

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr871751328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.13. 09:38:02

Seggbetüskéslófaszt érdemelne az index.hu szerkesztője.

G_P 2010.02.13. 09:38:28

2000-res évek iratlan szabály: nem próbálkozunk be SENKINÉL. Legalábbis ez a kommunikáció árad nagyon sok helyről! :)

Közöd?? (törölt) 2010.02.13. 09:50:52

Ez az írás úgy ahogy van egy marhaság, férfi vagyok de ilyenfajta palit soha sehol nem láttam. Nekem inkább úgy tűnik, hogy olyan egoista nő írta aki azt hiszi körülötte forog a világ.

@Grace Park: jah, tényleg:-))

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.02.13. 09:51:49

@Sixx! Anyádat is lenyuggerezed?: miért? Ez kell a népnek. Egy profitorientált vállalkozás a kattintások számában gondolkodik.

Ebből a szempontból (a saját szempontjukból) jól végzik a dolgukat.

shenk 2010.02.13. 10:08:30

@agyvihar: ja, főleg, hogy mindig ott látlak titeket olyan blogokon, amelyeket csak ócsároltok:D

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.02.13. 10:11:41

hehe valóban létezik ilyen 'haver'. Legrosszabb, amikor egy bimbózó kapcsolatban is fel-feltűnik. És mivel az újdonsült barátod általában
a. nem veszi észre, mennyire gáz a spanja
b. észreveszi, de nem veszi komolyan
c. zavarja, de nem akar szólni
szóval kénytelen vagy olykor kibírni a muffirigy pasi jelenlétét és még illedelmes arcot is vágsz hozzá. Gyász.

(Ugyanez később megismétlődhet az anyóssal, valamint extrém esetekben az immér haverként funkcionáló exbarátnővel. Ezen személyek fényében a muffirigy pasi csak egy ártatlan, holnap születő bárány.)

Idet 2010.02.13. 10:13:33

Mér'?? Táncsak nem találó a blog?

Idet 2010.02.13. 10:14:56

@Sixx! Anyádat is lenyuggerezed?: Neked szólt, csak lemaradt a "válasz erre"

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.02.13. 10:17:26

ilyan pasi nincs is, ez simán a faszirigy csajos írás átírása... épp ezért nem is találó. Pedig rengeteg módon lehetne kifigurázni a pasikat, de pont ilyen nincsen...

uhhh (törölt) 2010.02.13. 10:21:23

@vészmadár (pica pica):
szerintem sem ilyen a "muffirigy pasi"
nekem is van hasonló ismerősöm,de őt pl nagyon bírják a csajok,csak aztnem érti meg nagyon,ha nem ő kell valamelyiknek,vagyis akkor már ő is kelljen.
szar leírás,biztos csaj írta.

Idet 2010.02.13. 10:21:27

@Rékuc: Szerintem a lebeszélő-megbeszélő változat muffirigyekben azért nem semmi.
Tudod, amikor jön a "jó a nő, nagyon jó, de gondolj csak bele..."-duma, és aztán száznegyven három ellenérvet hoz fel 1. a konkrét nővel kapcsolatban, 2. általában a nőkkel kapcsolatban. És persze ezt nem nyilt színen teszi, hogy legalább verbálisan orrba gyűrhesd, hanem lehetőleg többedmagukban, meghitt sörözés közben a kocsmában...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.02.13. 10:24:02

@Idet: áááááá az ilyesmit jobb nem is tudni, csak beindítaná a 'pofánbaszom' reflexeket :D

bastian 2010.02.13. 10:31:13

Ha valahol létezhet is ilyen pasi, azért nem jellemző, mert ez a haverok között ciki. A nők szívesen elszánalmaskodnak egymás között, de ez férfiaknál annyira égő, hogy én még nem is találkoztam ilyesmivel.

rostos 2010.02.13. 10:46:02

Ostoba. Elkeserítően ostoba a levélíró.

parlagfűző 2010.02.13. 10:48:17

@Klájd: Erdekes, ha valamit szarnak talalsz, azt biztos csaj irta? Milyen logika szerint? Az is erdekes, hogy amikor nokrol irnak hasonlo negativumokat, akkor a legtobb hozzad hasonlo lelkesen helyesel, es orul, hogy vegre tamogatast kapott sajat nogyulolo attitudje. De amikor ferfiakat tuntetnek fel negativ szinben, akkor olyan nincs is, igaz?

birorichard36 · http://cinemablog.blog.hu/ 2010.02.13. 10:58:37

@bastian: ismerek ilyet és létezik. nem igazi haver, a inkább kínos rokon, mert amúgy ilyennel senki nem haverkodna.

Poll 2010.02.13. 11:31:58

Baromság, magasfokon. Ha ilyen barom létezne is, úgy lenne elküldve a jó k. anyjába ott helyben, hogy többet biztos nem fordulna ilyen elő. Olyan van, hogy két haver bepróbálkozik ugyanannál a csajnál, aztán eldől ki a nyerő, de ilyen ökörség nincs. Vagy tényleg nagyon gáz a csaj és a haverok csak próbálnak lebeszélni, ha teljesen vak vagy, de nem úgy hogy "menjünk már" meg hasonló buzis megnyilvánulások. Én leginkább utóbbira tippelnék a posztiróra gondolva és ebből vezette le ezt a sok ökörséget.

Poll 2010.02.13. 11:32:44

utóbbi alatt értve, hogy nagyon gáz a csaj

parlagfűző 2010.02.13. 11:40:27

@Poll: eszerint a nogyulolet egyuttjar a homofobiaval, legalabbis ez jon le a hozzaszolasodbol. es gondolom reprezentativ minta alapjan mondod, hogy nincs ilyen ferfi, ahogy azt is, hogy faszirigy no meg van.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.02.13. 11:42:15

@Poll: szerintem Poll is egy muffrigy pasi, akinek csak az a megoldás létezik, hogy gáz a csaj :)
egyébként előbb kifelejtettem a legfontosabbat, hogy a bloghunak is megvan a saját, rezidens muffirigy pasija: azt hiszem Bölcs_Ész nicken tevékenykedik és tipikusan a MNK dumát nyomatja, ahol csak megjelenik :)

kiszaladtaszámon 2010.02.13. 11:50:45

sztem egy vascsővel kellene jól agyonverni úgy gyönyörűségessen

Poll 2010.02.13. 12:03:23

Rékuc, téged se az eszedért szeretnek, azt látom :)

Egy kis logika kellene. Ha azt irom, hogy én biztos elküldeném a "havert" a k. anyjába ott helyben, ha ilyennel bepróbálkozna, abból neked az jön le, hogy én is ilyen vagyok, gratulálok.

Nem tudom hány éves vagy, remélem 12-nél meg nem több, mert halovány lövésed sincs a férfiakról. A férfi nem adja elő az "ártatlant, jaj én nem vagyok olyan" baromságot, ha haverokkal van mint a nők. Egy férfi, ha tetszik neki egy csaj, akkor azt meg akarja kapni, nem teszi az agyát a haverok előtt, hogy nem (sőt, esetleg épp forditva). Éppen ezért teljesen kizárt, hogy majd a "havert" fogja pátyolgatni vagy hazakisérni, ha épp egy jó nőt fűz. Épeszű, felnőtt embereknek ez triviális. Biztos létezik ilyen beteg ember, mondjuk 1 millióból 1, de a dolog inkább a nőkre jellemző, a fenti okok miatt. Nagy részük, ha összefut valakivel akivel ott helyben megcsináltatná magát, ha egyedül lenne, barátnők között igen gyakran előadja a "megkaphatatlan", "nem is tetszik" stb rizsát. Tapasztalat...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.02.13. 12:06:42

@Poll: nem tudom, ki a 12 éves, ha te élből marhaságnak tartod, csak azért, mert esetleg veled nem fordult elő (bár fenntartom, hogy esetleg magadra ismertél a posztból).
Mindenesetre a saját blogjaimról élből kipicsázom azokat, akik úgy kezdenek egy kommentet, hogy 'baromság', mivel azokat az alakokat úgysem a vita érdekli, hanem csak az, hogy a saját okosságukat beböfögjék mindenhova.

Poll 2010.02.13. 12:14:41

@Rékuc: "a saját blogjaimról élből kipicsázom azokat, akik úgy kezdenek egy kommentet, hogy 'baromság'"

dac korszak, sejtettem... :)

Esetleg érdemben valami hozzáfűznivaló?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.02.13. 12:15:22

@Poll: az érdemit már leírtam, veszekedni nem akarok, szóval peace :)

ombucman 2010.02.13. 12:31:43

@bastian: egyetértek. Legalábbis én még nem láttam ilyen férfitípust. Áskálódó, "jóakaró" barátnőt annál többet.

Közöd?? (törölt) 2010.02.13. 12:34:58

Miután itt többedmagammal leírtam hgy kár erőlködni ilyen alattomos férfi pedig nincs, csak nőben fodul elő. Aki havonta vérzik és hisztizik az más aljasságokra is képes.-)

2010.02.13. 12:45:40

@Rékuc: tudom, hogy rohadtul zavar hogy egyre több fickó szól, hogy magyarországon a nők nagyrésze... khmmm... alulszocializált, de te továbbra sem hozod a cáfolatot.

2010.02.13. 12:48:28

@Rékuc: szted okkal, vagy ok nélkül? egyébként a legkritikusabb „nőgyűlölő” oldal, a Görbe sminktükör – nő szerkeszti. lehetne tanulni belőle, hogyan NEM kell viselkedni és akkor pozitivabb vélemény lesz a magyar nőkről. ilyen egyszerű...

a muffirigy meg béna szó, a jelenség valóban létezik, de inkább „barátnői vétójognak” hívják.

2010.02.13. 12:49:32

@Rékuc: azért baromság, mert egy sértődött nő írta és felcserélte a nemeket, azt ennyi. ha van ilyen is fickóba, az nagyon ritka. 100ad annyi se.

2010.02.13. 12:51:33

@Közöd??: nembaj majd jön Rékuc és adja a sunnyi höbörgést és mellébeszélést, de az nem zavarja, hogy legalább még 4 fickó írja, hogy ilyan típus nem nagyon létezik... vszeg kitalálja, hogy mind a 4 nick mögött én vagyok, az „MNK”-zó. : )))

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.02.13. 12:56:53

@Bölcs Ész: szerintem is sokkal ritkább, mint nőben, a pasik sokkal jobb arcok. de közöttük is van gáz és ez a poszt róluk szól.

Idet 2010.02.13. 12:57:30

@Poll: Méghogy a pasik nem vágnak fel a haverjaik előtt, meg egyáltalán! Ugyan már, ne csináld!

Fölösleges élből tagadni, csak mert nem kellemes, sőt unschön ilyet olvasni magatokról. Attól még a tény tény marad, ha behunyod előtte a szemed. Gáz, na és? Emberből vagyunk, még a pasik is. Csinálunk marhaságokat. Na de így kiakadni rajta?! Ki is a 12 éven aluli?

Idet 2010.02.13. 13:01:57

@Közöd??: Ritka érzéketlen egy fehérjehalmaz vagy!

Mert a nők akarattal véreznek, mi? Csupa mazochista élvezkedésből? Mert az olyan jó...

Abból is látszik, hogy Isten, ha van, hímnemű, mert ezt a módját találta ki a termékenységnek!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.02.13. 13:04:53

@Idet: ez amúgy egy elég vicces poén, csak szarul lett fordítva és szarul előadva :)

Idet 2010.02.13. 13:05:54

@Bölcs Ész: Na hát, pont ez az, hogy a fickók írják, hogy nincs ilyen fickó!
Miért? Mert mi azt mondjuk!
Nagyon meggyőző bizonyíték...

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2010.02.13. 13:08:13

ez a szosszenet (ahogy egy szemfules szovegerto eszrevetelezte) valoban atirata a faszirigy posztnak, ami ellenben maga volt a kokemeny lukteto igazsag.

ja, es nyilvan no irta, mert nektek nem tetszik -
kedves humortalan nogyulolok, el vagytok ti tevedve, en ugyanis fiu vagyok, pasi, van peniszem, amit nem is felek hasznalni. ha mar a szerzo gatyajaban kell turkalniuk a szerzemeny biraloinak.

az is sokat elarul az attitudotokrol, ahogy a sztereotipiakra epulo faszirigy nokepet boldogan korberohogitek, hogy "haha, tenyleg" meg MNK, aztan a muffirigy (nem az en szavam egyebkent) pasi nevu szornyszulott viszont mar nem vicces, hanem ::: felhaborito.

faszom botrany.

Idet 2010.02.13. 13:09:52

@Rékuc: Na most, nem vagyok képben. Melyik poén?

frmn 2010.02.13. 13:11:33

A feriak tobbnyire segitik, batoritjak egymast (wingman), lekoptatjak a rivalist, stb. es ugy altalaban orulnek ha a baratjuknak osszajon valami. Aki ferfi letere igy viselkedik, ahogy a bejegyzesben talalva lett, az mar nem is ferfi, hanem no.

fourgee 2010.02.13. 13:12:02

Ehh, úgy irkáljatok indulatosan, hogy pár szövegből egyből lejön hogy rég dugott a gazdája :)))))

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.02.13. 13:16:16

@Idet: valami olyasmi az eredeti, hogy 'I don't trust anything that bleeds for five days and doesn't die' ami szerintem aranyos, csak a kommentelőtárs eléggé lebalkánosította :)

Bambano 2010.02.13. 13:18:26

Ez a bejegyzés attól lett szánalmas, hogy a felvezetőjében emlegetett nőtípusról szóló poszt "tükörfordítása". Magyarul önálló gondolat nélküli.

Emiatt csak egy gagyi sértett visszavágásra futotta.

Idet 2010.02.13. 13:25:25

@fourgee: Vagy nagyon rosszat...

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.02.13. 13:33:14

@manókomment: nem felháborító, egyszerűen nincs ilyen...
De az is lehet, hogy én forgok rossz körökben, nem találkoztam még ilyen tipussal.

Poll 2010.02.13. 13:38:28

@Idet: szövegértés egyes, leülhetsz.
Külön kiemeltem, hogy a férfiak haverok között nemhogy adják az ártatlant, mint a nők, hanem gyakran még rá is tesznek egy lapáttal, mert az macho, hogy nyomulnak egy nőre...

parlagfűző 2010.02.13. 13:47:29

Jok az erveitek, fiuk! Ha nem ismertek ilyen ferfitipust, akkor nincs is. (En nem voltam meg Ausztraliaban, szoval ez a foldresz nem letezik.)Vagy egyszeruen csak azert nincs, mert ti azt mondjatok. Sokszorosan gratulalok.

2010.02.13. 13:51:51

@Rékuc: olyan ritka... idétlen kajláskodó van férfiban, aki irritáló, de hogy tömkelegével lennének ezügyben intrikáló, alakoskodó fickók, miközben a másik csajozni akar. hát elhanyagolható... ezért egy postot...

2010.02.13. 13:52:46

@parlagfűző: a baráti társaságomban nem... : )

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2010.02.13. 13:54:57

eleve komikus azon vitatkozni, hogy melyik fajta sarkanyok vannak, melyikek pedig nincsenek, de foleg, amikor nyilvanvaloan azok a kellemetlenebb sarkanyok nincsenek, amik nem szeretnenk, hogy legyenek. biztos borzaszto ferfias a "valosagot" keresni a prozaban, am egy parodia parodiajat racionalizalni: vicc.
semmi sem olyan vicces viszont, mint a karorvendo pellengerezoket kiparodizalni, es aztan hallgatni az ingerult "nem igaz, ez nem vicces" kialtasokat :)
ez a poszt tirolatok szol, ize, fijjuk.

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.02.13. 13:58:32

@parlagfűző: Jók az érveid, azért mert én azt mondom létezik 10 pöcsű fickó, akkor az már van is!?
Ne haragudj, de amit írtál nem érv.

@manókomment: de ha nem vicces, akkor miért kellett elkövetni?

Klasszikust idézve: "És ezt most így hogy?"

ha vicces lenne, akkor nem zavarna senkit sem, hogy nem létezik ez a típus, de még csak nem is vicces. ;)

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.02.13. 13:59:47

@Bölcs Ész: egyébként van intrikáló, de az nem kicsit meleg pasi, kezet fogni is csak azbesztkesztyűben...

Poll 2010.02.13. 14:11:14

@parlagfűző: a te érved viszont tényleg nagyon szilárd. Találkoztál egyetlen ilyennel (bár az is lehet, hogy nem ilyen volt, csak bejátszott a gázos a csaj esete és az egod erre forditotta le) és akkor az már férfi tipus... Ilyen erővel lehet még vagy 1 milliárd féle "férfi tipus".

Idet 2010.02.13. 15:36:04

@Poll: Figyelj, okoska, ne osz
togass te érdemjegyeket, hanem talán ne írj ilyen baromi zavarosan...

Pontosan az jön le a szövegedből, hogy ti nem, ti aztán baromi egyenesek és értelmesek vagytok, ti nem dőltök be a praktikáknak, ti aztán gerade aus a kiválasztott nőre...

Hát nem. Egy frászt. És épp azt írtam, hogy ti ÉPPÚGY sunnyogtok, mint adott esetben a nők. Lehet, hogy a szituációban különbségek vannak, a módszerekben is, de ti is alkalmaztok praktikákat, de mennyire!

Ha ezen felkapod az agyad, az a te bajod. A tény tény marad. Jobban járnál, ha nem akarnál ennyire macsó lenni, meg azt gondolni, hogy ismered a nőket. Mert, lövésed sincs rólunk. Legfeljebb a ribancoidokról, de az nem jellemzi az egész fajt. A magyar férfiak nagy többsége különben is nem macsó, hanem pasa. Takíj velkíj különbség!

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.02.13. 15:37:19

@shenk: ki ócsárolta? én talán nem vagyok nép? :DDD

Poll 2010.02.13. 15:48:22

@Idet: bogárvirág, rajtad kivül szerintem mindenki meg tudta érteni, hogy mit irok, de úgy tűnik, hogy neked még másodjára sem sikerült. Hogy jönnek ide a praktikák? A férfi, ha meg akar döngetni egy nőt, akkor nem állitja ennek ellenkezőjét, ha a barátaival van. Eddig megvan? A nők nagy része pedig igen. Ha még ez is megvan, akkor innen próbáld meg újra megérteni a leirt dolgokat.

"A magyar férfiak nagy többsége különben is nem macsó, hanem pasa."

Szánalmas vagy, nem kicsit, nagyon :)))

Idet 2010.02.13. 16:33:46

@Poll: Aranyom, erről, hogy ki szánalmas, ki nem, ne vitatkozzunk. Hogy Rékucot idézzem, nem akarok veszekedni.

Érted ezt a pasa dolgot? Kételkedem, ha szerény értelmi képességeim megengedik.

Azt állítottam, hogy a férfiak is felvágnak a barátaik előtt. Nem?
Kétlem, hogy a legtöbb nő a "gyere, keféljünk" egyszerű felszólító módra pozitívan reagálna. A "praktika" lehet, hogy ellenszenves szó, de fedi azt, amikor a nők/férfiak kevésbé nyers módon bescserkészik egymást. Nem?

Különben minek az a sok duma. Csapd fejbe, és vonszold el a hajánál fogva.

Asidotus 2010.02.14. 10:27:47

Szerintem sem nagyon van ilyen férfi-típus. Nagy számok törvénye szerint tuti van valahol, de annak az esélye, hogy az ismerősi körben, az elenyésző.

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2010.02.14. 18:28:43

@insert_click: megírni ezek szerint viccesebb, mint olvasni ;)

re: mindenki, aki szerint "ilyen pasi nincs" ::: faszirigy lányok sincsenek, ahogy ti ráismerni véltek abban a parodisztikusan túlírt posztban ::: dedede meg különben is, aki nem olyan, amilyet én gondolok, az nincsen is oszt csá-

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.02.15. 14:58:59

@manókomment: hehe...
olyan nincs amikor bekamuzza a jónőnek a faszirígy csaj, hogy lefeküdt a csávóval és terhes tőle... velem is csak véletlen történt meg.

Bandibacsi34 2010.02.18. 17:28:06

Jó poszt. De ilyen ff tényleg nincs. Evidens, hogy nem zavarod a havert, ha látod, hogy be akarja akasztani valakinek az este a lompost. Aki nem ilyen az nem haver, de az is inkább megverekszik a nőstényért, mintsem ilyet csinálna. Egy férfi nem az alapján ítéli meg a barátait, hogy mennyire sikeresek a csajozásban. Dicsekedni lehet vele, de nem prioritás. Nőkre viszont tényleg annál inkább jellemző ez a ha nekik nincs senkijük, a barátnőnek se legyen, és ha valaki udvarol a barátnőnek, akkor odamegy és betesz, ha tud (de sok ilyen volt, ha kezemben lett volna a kisbalta....)
süti beállítások módosítása