Mit érdemel a naiv focista?

Címkék: sport közélet

2010.01.26. 14:45

Elöljáróban annyit, hogy nagyon tisztelem sportteljesítményéért Dzsudzsák Balázst, de úgy érzem, most talán behúzták a csőbe.

- Halló tessék, itt Nyírlugos büszkesége!
- Szia drága Dzsudzsikám, itt A Viktor. Kérlek alássan, azért kereslek, mert biztos tudod, hogy lesznek ezek a választások Magyarországon...
- Ja, hallottam valamit, de nem nagyon foglalkozom a politikával. Itt elég jól keresek és nem nagyon érdekel, hogy otthon mennyire húzzák le az adófizetőket, érted...
- Azért csak elmondom: szóval lesznek ezek a választások, amin végül indulunk mi is, és jóvágású kampányarcokat keresünk. Rád gondoltunk, te lennél az első futballceleb, na?
- Említettem volt, hogy nem foglalkozom politikával...
- Jójó, de nekünk népszerű, ismert emberek, kvázi celebek támogatására lenne szükségünk. Ha elvállalod, akkor biztosan több pénzt juttatunk majd a sportnak, meg rendezünk majd Olimpiát és labadrúgó világbajnokságot is. Azoknak is lehetnél a kampányarca! Mit szólsz?
- Hát nem is tudom. Elég pöpecen hangzik... És akkor tényleg kapnának a kis lurkók labdákat, mezeket, infrastruktúrát, műfüves pályát, jacuzzit az öltözőbe és végre nem sárban dagonyázva kellene megtanulniuk focizni? Mindezt azért, mert elvállalom a kampányarc feladatot? Jóhogy benne vagyok!
- Szuper, akkor ezt meg is beszéltük. Majd küldj néhány képet magadról, hogy feltehessük a plakátra! Mobilos is jó lesz... Ha pedig már ilyen jól megalkudtunk: Felcsúton nem tudnál majd kisegíteni néha? Mostanában elfoglalt leszek, kéne helyettem egy igaz magyar gyerek balkötőbe...

SZERINTED MIT ÉRDEMEL A NAIV FOCISTA?

Több reklámszereplést és urnás szavazást Eindhovenben! 

Jobboldali középpáláysként kell játszania.

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr801703291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asidotus 2010.01.26. 15:45:52

"És akkor tényleg kapnának a kis lurkók labdákat, mezeket, infrastruktúrát, műfüves pályát, jacuzzit az öltözőbe és végre nem sárban dagonyázva kellene megtanulniuk focizni?"
Ha így lenne, én biztos megszavaznám!

Kupa Troopa 2010.01.26. 18:04:18

HA tényleg így lenne, akkor talán én is, de sajnos az empíria nem ezt mutatja...

zetiz 2010.01.27. 09:47:13

legalább egy jobb oldali középpályást találtak volna...
süti beállítások módosítása