Laci, te, hallod-e? Már megint veled foglalkozunk. Nem is olyan régen e blog hasábjain próbáltunk érveket és ellenérveket találni arra, mit és miért művelsz, és miért úgy cselekszel, ahogy. Akkor írtunk egy vicces posztot, tele jó poénnal, de ez alkalommal sajnos még egy félig vicces tagmondat sem jön ki belőlünk. Most tréfálkozzunk azzal, hogy a gerincbántalmaidra hivatkozol, amikor nincs is gerinced? Muhahahaha…

Az előző cikk megjelenése előtt sokat vitatkoztunk posztíró barátaimmal, hogy mi legyen az ítélet, és akkor felmentettünk. Bevallom, én nem ezt az ítéletet támogattam. De most azt gondolom, nem lehet felmenteni.
 
 
Laci, te, hallod-e? Egy ország bálványa voltál, egy szegedi srác, aki egy vidéki magyar városból eljutott a nagy nyugatra, egy európai élcsapatba, és ott bizonyított. A válogatott köréd épült, te voltál a vezér. Azt vártuk, hogy amikor szükség van rád, hazatérj, játssz a válogatottban és küzdj a címeres mezért!
 
Laci, te, hallod-e? Ezt most mindörökké leromboltad. És ezt senki másnak, csak magadnak köszönheted. A viselkedésednek, a jellemednek. Pontosabban a jellemtelenségednek. Megmondom őszintén, én sajnálom a legjobban. De tökéletesen igazat adtam a veszprémi szurkolóknak, amikor kifeszítették a Veszprém – Barca BL – meccsen a magyar himnusz alatt azt a bizonyos „Laci, ismerős még a dallam?” feliratú transzparenst. Megérdemelted.
 
Laci, te, hallod-e? Miért nem tudsz egyenesen beszélni? Mindenki sajnálná, ha eldobnád a magyar mezt, de legalább állnál ki, és mondanád ki, hogy te a spanyol válogatottat választottad. Férfias és egyenes megoldás lenne... De ehelyett lapítasz, nem nyilatkozol és ködösítesz.
 
Laci, te, hallod-e? Vannak neked barátaid a válogatottban, a kézilabda szövetségben? Ha igen, hogy’ tudsz így a szemükbe nézni. Hogy’ tudsz azok után eléjük állni, hogy velük szemben sem vagy őszinte? Ilyen egy barát?
 
Laci, te, hallod-e? Hogyan jutottál el a magyar válogatott csapatkapitányságától a kisstílűségig? Álszent sérülésekkel takarózol, pitiáner feltételek miatt nem akarsz válogatott lenni, és különféle események miatt halogatsz döntéseket? Ott tartunk, hogy a szövetségi kapitánynak is könyörögnie kell a válaszodért?
 
Más magyar sportoló is választott új hazát, új válogatottat, de így, ahogyan te, szerintem még senki. Ebben első lettél. Bár én azt szerettem volna, ha a magyar válogatottal az EB-n vagy a VB-n utasítasz mindenkit magad mögé...

DÖNTSENEK A SZURKOLÓK! MIT ÉRDEMEL NAGY LÁSZLÓ?

Amennyiben a spanyol válogatottat választja, egyetlen meccsen se tudjon pályára lépni náluk gerincbántalmak miatt!

Egyszer és mindenkorra döntsük el, hogy bűnös-e Nagy László! Ha igen, javasoljatok Büntit is!

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr482048334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.06.01. 23:02:53

Ebből nagyon szép posztot fogok még írni én is ;))

Szerintem az se egyenes és férfias megoldás, ha egy az egyben lemondja. Nekem is lehetett volna "kevésbé gagyi" állampolgárságom pár éve, talán gazdagabb is lennék, de soha nem vonzott és nem is bántam meg.

Várom a "szíve joga, a magyar közeg tehet mindenről" stb. -szerű véleményeket, azok mindig jó alapanyagnak bizonyultak :)

Amphiprion Ocellaris · http://bohochal.tumblr.com/ 2010.06.01. 23:07:36

@Modor Tibi: Én már szinte könyörögtem, hogy ne írjunk erre újabb posztot, mert annyira modoros a téma, de a "szerkesztőségben" forrtak az indulatok.:)

Szalacsi_Dezső 2010.06.03. 09:09:47

nekem ez kimaradt, mi van ezzel a fiúval?
Tudom a gugli a barátom, de most nem nagyon van erre időm.

nadivereb 2010.06.03. 11:21:32

@Modor Tibi: Nem azzal van az igazi baj, hogy állampolgárságot vált. Krivokapics Milorad, Díaz Ivo, Pérez Carlos, Puljezevics Nenad, Eklemovics Nikola, Radulovics Bojana, Kovacsicz Mónika, Janics Natasa, Enaffati Omar, Leandro de Almeida, Koman Vladimir ésatöbbi, ésatöbbi. Ha őket nem fütyörésszük ki, mert ideigazoltak a jobb válogatott/több pénz miatt, akkor ne várjuk már el, hogy a szittya vér mindenkit idekössön.
Viszont ahogy Nagy Laci ezt előadja, az szánalmas. Bodrogi László nyíltan kimondta anno, hogy francia lesz, mert ott jobbak a lehetőségek. Pont. Nem ködösített hónapokig. Ha nem képes döntést hozni, akkor meg ne nyilatkozzon semmit.

Kutya Úr · http://dogslife.blog.hu/ 2010.06.03. 11:45:35

Tök mindegy, mit választ, nem lesz happyend. Ilyenkor az szokott történni, hogy a soron következő világversenyen az ő hibáján múlik majd egy meccs, kegyvesztetté válik, és hirtelen ott találja majd magát a metróban, mint Neo a Mátrixban.

mancaa 2010.06.04. 14:25:38

Sosenem lesz új posz? :/

Muntari · http://muntari.blog.hu/ 2010.06.04. 20:22:43

@mancaa: Biztos leköti őket a közelgő foci VB.;)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.06.06. 22:22:14

@nadivereb: semmilyen honosítással nem értek egyet, hacsak nem etnikai alapon megy.

danesdzsu2 2010.06.26. 21:03:22

@Modor Tibi: Szerencsére minden európában játszó argentín focistának akad egy olasz nagyanyja:)
süti beállítások módosítása