Mit érdemel az ordenáré násznép?

Címkék: család

2010.01.31. 07:40

Anélkül, hogy könnyfakasztó, patetikus hangvételt ütnék meg, kijelenthető, hogy a frigyre készülő párok életének egyik legszebb pillanata, mikor az oltár elé állnak, majd szeretteikkel együtt ünneplik a menyegzőt. Ilyenkor még a szalvéta színe is harmonizál a vőlegény nyakkendőjével, minden patent, csillognak a szemek, friss a virág, gyűrődésmentes az asztalterítő.

A többlépcsős szervezési hadművelet lezárása után a lakodalom az első pálinkakör után azonban időzített bombává válik. A negyedik kör után már elképzelhető, hogy a terem három különböző sarkában kell az asztalon táncolásnak véget vetni, a VŐFÉLYRABLÁST megállítani, vagy legrosszabb esetben a Montague és Capulet család tagjai közt a hiriget csillapítani.

Esettanulmányként tekintsük meg az alábbi videót, figyeljük az ordenáré násznép főkolomposainak játékát.

 

MIT ÉRDEMEL AZ ORDENÁRÉ NÁSZNÉP Á LÁ VIDEÓ?

Családi és baráti rendezvényekről való teljes kizárás! Moslékba darálás és a következő ordenáré násznépnek történő szívélyes felszolgálás az ajánlott büntetés!

 

Az esküdtszék a násznéppel együtt berúgott és elrabolták a vőfélyt! Óriási a csend.
Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr841707266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása