Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A faszirigy lány a legrosszabb természetű Bridget Jones, melyet hátán hordott a Föld. Igazi férfigyűlölő, "ha neki nem jut pasi, másnak se jusson" hárpia magatartású.

Miről ismerszik meg a faszirigy lány?

  • Hazarángatja a barátnőjét a buliból, mert "nagy a füst és rossz a zene", de igazából azért, mert neki nem jutott faszi (ne jusson már a barátnőjének se).
  • A faszirigy lány sosem örül, ha egy barátnője bepasizik, egyfelől azért nem, mert "minden férfi mocsadék", másfelől meg nem tudja folytatni a szánalmas "üljünk be kávézni, mert mi büszke szinglik vagyunk" életmódot.
  • Ha odamész a jócsajhoz és leszólítod, akkor helyette a faszirigy barátnő válaszol, hogy "bocs, barátja van", vagy "bocs, nem ismerkedni jöttünk", miközben te már szemeznél a jócsajjal, de a faszirigy lekoptat, eléd áll, elbarikádozva a jócsajt.
  • Ha a jócsajt meghívod italra, két alternatíva létezik: a) meg kell hívnod a faszirigy csajt is, hogy ne vágja a pofákat; b) a faszirigy csaj odasúgja a jócsajnak, hogy szerinte nem kéne annyit innia és "inkább menjünk".
  • A faszirigy lány odáig vetemedik, hogy lassúzás közben válladat piszkálja, hogy hagyjátok abba a táncot és a simulást a jócsajjal, mert "nem megyünk inkább, Gabi?".
  • Egy ruhatár bilétája van a jócsaj barátnőjével, akinek így azért kell mennie, mert a faszirigy menni akar és hát "egybe tették a kabátjukat".
  • A faszirigy csaj legutálatosabb trükkje, amikor tetteti, hogy rosszul van és a jócsaj barátnőjével kísérteti ki magát a buliból.
  • A faszirigy lány imádja a koreográfia táncot (Macarena, Ketchup song) és barátnőjét is ráveszi a közös táncra, így te nem tudsz a jócsaj közelébe férkőzni, hiszen ő eközben a fasziriggyel ugrál, avagy lassúzik ("ez az ő számuk és nem kell hozzá pasi"), avagy zorbázik, amiért külön büntetést érdemelne.
  • A faszirigy lány a buliban eljátssza, hogy eszébe jutott a volt faszija, és teljesen átlátszó műdepresszióba süllyed. A jócsaj ilyenkor persze szolidaritásból nem akar pasizni.
  • A faszirigy csajt a barátaid azonnal észlelik. Először megpróbálják lefoglalni, de a faszirigy csaj méla undorral lepattintja őket. Ilyenkor a vicces spanok elkezdik heccelni, a jócsaj pedig megsértődik rád a szemét cimboráid miatt.
  • A faszirigy lány gyakran improvizál bulikban olyat, hogy ő márpedig a jócsajnál akar aludni. Ilyenkor hármasban mentek a jócsaj lakásáig, ahol a kapualjban sem hagy titeket kettesben, hanem a háttérben tördeli a kezét, köszörüli a torkát, vagy LÁTVÁNYOSAN FÁZIK.
  • Ha a faszirigy mégsem akar a jócsajnál aludni, akkor taxival haza kell vinni őt is. A taxit persze te fizeted, mit gondoltál?! A legrosszabb kimenetel, ha önkéntes GPS-ként kikalkulálja, hogy először a jócsajt kell hazavinni, mert így optimális az útvonal. Ilyenkor az út második szakaszán kettesben maradtok a kocsiban, és te megfojtod. Aztán egyedül hazamész és megmosod a kezed.
  • A faszirigy lány még egy házibuliban sem veszíti szem elől barátnőjét, ha pedig a 236. oldalra lapoztál és kicselezted a sárkányt és elbújva, vadul csókolózol a jócsajjal, a faszirigy tuti legalább 17-szer megcsörgeti kiszemeltedet.
  • Ha a jócsajjal kapcsolatod már zigóta állapotba jut, a faszirigy csaj megtalálja az alkalmat, hogy kis méregpirulaként sugalmazza feléd: a jócsaj még nincs túl az előző fasziján.

 

MIVEL BÜNTESSÜK A FASZIRIGY LÁNYOKAT?

Bünti népének sokat látott vénei azt tanácsolják, hogy neveljünk a faszirigy csajokból faszimádó csajokat! Ez a férfi nem keresztes háborúja! A faszirigy lányok részére átnevelő tábor kell, minden este buli, másnap reggel körlet ellenőrzés és a faszirigységnek nyoma se legyen!

Az esküdtszék a tánctér közepén lepattanózott, majd a Zorba megszólalása után a "mit érdemel" kérdésre egyöntetűen kiabálta: FASZT! Mégis magyartarka büntetését kell kiemelnünk, mely elsőre ijesztő lehet, főleg, aki nem szokott hozzá  a Patrick Bateman stílushoz... Szóval halljuk magyartarkát, ne izgulj, mondd kérlek! "A faszirigynek fel kell illeszteni 1 vibrit örökelemmel, majd görbe zsákvarrótűvel és cukorspárgával pelenkaöltést alkalmazva összevarni a 2 nagyajkát. Aztán elmélkedhet h szép dolog-e az irigység." Az örökelemen van a hangsúly!

Szerencsére a nem kevés hölgy hozzászóló is alátámasztotta a férfiak véleményét, miszerint a faszirigység büntetendő és elitélendő, viszont sok esetben maguk a nők szoktathatnák le a faszirigységről kedves legjobb barátnőjüket.

Maximális riszpekt Hufnágel Istvánnénak, aki a nagyvilág előtt kámináutolta, hogy "Életemben kétszer "voltam meg" valakinek első randin. Az első így induló kapcsolatom 10 évig tartott. A második jelenleg is tart. A recept roppant egyszerű: ha valami igazán bejön, azt rögtön észreveszem. Ilyenkor elmarad az észjátszós időszak." Így kell ezt, lányok!

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr771705136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

logikaibukfenc 2010.01.30. 12:11:41

@Hufnágel Istvánné:
".., hogy mondjuk egymást fejbevagdosni egy ellentétes nemű miatt nem igazán mi szoktuk. "

ez már a megszerzés után a megtartásra irányul,
bár irígység fellelhető benne, de inkább jellemző a strici és kurvái közt az ilyen, nem ?
tehát ott egyet irígyel másoktól (neki jó, másnak, többnek ne legyen), nem a másokat is irígyli attól az egytől.

ha jól értettelek téged, akkor a te modelled szerint viszont minden ismerkedő est verekedés lenne csak, és az aznapi (órai, tízperci) domináns hímtagot helyben aranyba öntené a kielégületlen hárpiák hada.

cirrmurr 2010.01.30. 12:14:10

Mer' Gondot okoz eccerre két csaj megdugása ?

Gyalagep 2010.01.30. 12:29:17

@nosferato:
Ritka esetben láttam már olyat, hogy a ratyibarát célt ért és csak lerakta a csajt hosszú idő után. Ez a csajok nagy hibája ugyanis. Ha egy srác kitartó az már hű de nagyon jó nekik.

Itt Belgiumban amúgy a legtöbb lány ezt a témát elég egyszerűen megoldotta. Ugyanis ők egy ténylegesen kályhameleg sráccal járnak bulizni. Teljesen ártalmatlanok és ha a csajnak pálya van akkor le koccolnak a vérbe.

Amphiprion Ocellaris · http://bohochal.tumblr.com/ 2010.01.30. 12:30:52

@Gyalagep: Az örökzöld történet megérkezett a Bünti blogra is.;))

Idet 2010.01.30. 12:39:48

Na most, világosítsatok fel.
Az illető hölgyszemélyek azt irigylik, hogy nekik nincs farkuk, vagy azt, hogy nem részesülnek a farok áldásaiból?
Előbbi esetben a kívánságuk magában hordja a büntetést, utóbbi esetben tessék pasizós kurzusokra járni...

átlátó 2010.01.30. 12:40:13

Kimerítő műleírás a műtárgyról. Amúgy (sajnos már csak anno beszélhetek ilyesmiről)én azonnal lementem a szintjére (paréj) és a "nem veled beszélek, szóval csuti legyen, ha nem szállsz be" bővített mondattal vagy helyre udtam tenni az ügyet, vagy nem. Ez utóbbi esetben nem sajnálkoztam tovább. :)

átlátó 2010.01.30. 12:44:14

Kiegészítés: A "nem veled beszélek" azt takarja, hogy nem téged akarlak megizélni. Hátha úgy tűnik, hogy beszélgetős vagyok...az vagyok, de csak utána.

Gyalagep 2010.01.30. 12:49:24

@Amphiprion Ocellaris:
Na, na... Csak ne olyan havesen tisztelt Szerkesztő Úr! Többesszámot használtam! :)
De ha már itt tartunk... Egyszer megérdemelne egy posztot. Such as: Mit érdemel az a feleség aki egy hónappal az esküvője után félrekúr? ;)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.01.30. 12:57:47

@Gyalagep: és aki már az esküvő alatt félrekúr? Klasszikus urban legend + fantázis, lásd Szezon c. filmben mosdóban levarrt MÁTKA :))))

dr poljakov 2010.01.30. 13:00:30

Faszirigy, pinairigy, hónaljm irigy.
Bocs. :)

Waclav Kamel 2010.01.30. 13:08:21

Naaa. És mit érdemel az nő/lány, aki ilyen barátnőt tart? Kettőn áll a vásár. Mondjuk egy 'Gizi, ha megint hisztizni fogsz a partyn, mint multkor többet nem állok szóba veled!' típusú mondat azért elhangozhatna néha, vagy nem? Embert barátjáról/-nőjéről...

Idet 2010.01.30. 13:16:00

@dr poljakov: Spiró találta fel a Jégmadárban a Cuppogó Hónalj-Hasadékot. Plusz két vulva...

Gyalagep 2010.01.30. 13:16:08

@nosferato:
Biztos vagyok benne, hogy volt már ilyenre is precedens az életben is! Mai világban? Minden... :)

helota (törölt) · http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/images/biggestsecretbook42.jpg 2010.01.30. 13:22:49

Az a trükk, hogy mindkettőnek csapni kell a szelet. Először a rondának, ettől ő felveszi a rózsaszín szemüveget és az egy jó ideig kiüti a látását.
Erre berág a jócsaj és megpróbál rádnyomulni, hogy azért vedd már észre őt is. Egy kis ideig szívatod a jó csajt és "imádod" a faszirigyet. Ettől a faszirigy még jobban elveszti a látását, a jócsaj meg még határozottabban konkurál és akkor hirtelen lecsapsz és lelépsz a jócsajjal. Mire a faszirigyről leesik a rózsaszín szemüveg addigra megvan a jócsaj.

vasziljevics 2010.01.30. 13:27:34

tetszett a fokozásos felépítés, a végén már muszáj volt hangosan röhögnöm. annak ellenére, hogy most szilveszterkor is beszoptam egy ilyet... azóta szerencsére nem láttam a cédát, de szívesen simogatnám egy darabig egy gyalulatlan fenyődeszkával.

magyartarka 2010.01.30. 14:09:51

Az a jócsaj amelyiknek faszirigy barinője van meg is érdemli.
Büntinek meg az javaslom h a faszirigynek fel fel kell illeszteni 1 vibrit örökelemmel majd görbe zsákvarrótűvel és cukorspárgával pelenkaöltést alkalmazva összevarni a 2 nagyajkát.
Aztán elmélkedhet h szép dolog-e az irigység.

lexi 2010.01.30. 14:13:24

Az még nem jutott eszetekbe,h ezek a lányok nem faszirigyek, hanem csupán a legjobb bnőnek segítenek lepattintani a srácot, aki nagyon nem veszi észre magát? Én menekültem már el buliból (srác elől) azzal a dumával h "bocs, a bnőm nem érzi jól magát, mennünk kell..."

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.01.30. 14:28:43

@lexi: Mesélj még, kérlek! Érdekel a "ti" oldalatok!

magyartarka 2010.01.30. 14:29:21

@lexi:
Igy van ez.
Minden pasi egyszerű mint a lapostányér.
Szóból értünk. Ráutaló magatartásból csak a melegebbik fajtánk:)

nehülyéskedj 2010.01.30. 14:29:50

Ugyanazt, mint a pinairigy fiúk!

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.01.30. 14:41:02

Asszem igen, kell írnom a buzibarátokról is.

kukatr 2010.01.30. 14:41:34

másnaposságot két negyvenes éveiben járó bolhás kamionos között.:)

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2010.01.30. 14:44:18

Ez elég középiskolás szöveg. Nagyon középiskolás viselkedést ír le. Bocs.

Idet 2010.01.30. 14:51:56

@magyartarka: Egyszerű, mint a lapostányér? Jó!

Tudod, a nőknek is nehéz ám csak úgy a lényegre térni, minden "körbeszimatoljuk" nélkül! Ott van a "kurvának fog tartani"-szindróma.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.01.30. 14:55:12

@Idet: Ezt be kéne fejeznetek. Egyfelől mert nem tartjuk kurvának azt, akivel sikerül összejönni, másfelől ti is ugyanazt akarjátok, csak prekoncepciókban és önideológiákba csomagoljátok :))

Idet 2010.01.30. 14:58:05

@magyartarka: Ez durva egy kicsit(?), de itt a jócsajjal is lehet ám gond. Miért tart ilyen barátnőt?
1. a lekoptatós figura,
2. nem is akar igazán pasizni, csak jól érezni magát
3. valamiért kedveli a barátnéját, amit a lapostányérok nem biztos, hogy fölfognak, mint ahogy mi sem fogjuk föl, hogy némelyik jópasi miért tart bunkóbarom barátot. Ő lehet, hogy kedveli valami rejtett tulajdonsága folytán.
4. Csak simán nem tud megszabadulni tőle, mert ragad, mint kutyához a bojtorján.

Idet 2010.01.30. 15:03:47

@Interstellar Overdrive: Na, hát ezt mondom! Naná, hogy ugyanazt akarjuk! A prekoncepció és az önideológia ebben a kontextusban nem filozófiai, hanem pszichológiai fogalom, önvédelemre használjuk! Az ilyen berögződéseket nem lehet ám zitty-zutty feloldani, jó tapasztalatok kellenek hozzá, és mi is szóból értünk: meg kell mondani!

Hozzá Szóló 2010.01.30. 15:13:23

Aki faszirigy (frigid, ronda vagy mindketto) csajjal megy bulizni jocsaj letere, az biztos, hogy nem akar ismerkedni.

Megint nagyon raert egy posztiro...

magique 2010.01.30. 15:19:18

@az igazi Sipi:

Akkor jobban tennéd, ha egy bantuval lépnél kapcsoltra, mivel kb. akármely törzsbeli férfi vsagy nő jobban különbözik tőled, mint tetszőleges magyar ember. :D

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.01.30. 15:22:28

@Idet: Igen, csak ismerem a "nem akarom h kurvának tartson" dolgot... szerintem ez önmeggyőzés, lenyugtatás, hiszen mi a különbség az első vagy a második randin lefekvés között... semmi. ha érzitek, miért kell elodázni?

közlekedő edény 2010.01.30. 15:35:02

kiegészítás: a faszirigy lány nem lekoptatást csinál, hanem magára akarja vonni a pasi figyelmét, ez többnyire nem azért van, mert az bnőjéneknem jössz be és neki akar segíteni...

Idet 2010.01.30. 15:35:23

@Interstellar Overdrive: Mondom, hogy pszichés a dolog! Általában.

Hát, elodázni nem kell semmi jót... (és esetleg attól is tart, hogy nem elég szép a teste, nem elég jó az ágyban, azért halogat.)

Erik C 2010.01.30. 16:12:22

mit jelent ez a szó hogy faszirigy?

Nem vagyok fideszes 2010.01.30. 16:37:06

Ez a poszt nagyon ott van, nekem is volt már "szerencsém" ilyen p*csához (szerencsére nem a fent felvázolt szituban csak egy haveri kör tagjaként). Tragédia. Ez a faszirigy kifejezés remekül fedi a lényeget.

azallamenvagyok 2010.01.30. 16:38:37

ezt én inkább "A Csúnya Barátnőnek" nevezem. Mindegy hogy néz ki, a lényeg, hogy akadály, jócsaj és közted... ezért kell önfeláldozó cimborákkal menni buliba:)
Jóhaver ilyenkor automatikusan rámozdul ACsB-re, ha hülye, meg is dugja:) a szerepek persze cserélhetők...

magyartarka 2010.01.30. 16:59:31

@Idet:
Máris túl van bonyolitva:D

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 17:18:25

@logikaibukfenc:

Igen, ez már inkább a megtartás időszakára jellemző, de
Nem. Fiatalabb korban e@helota: z egymás fejbevágósdi nem csupán a strici/kurva összeállításban dívik.
Igaz, kultúráltabb körökben a felnőttéválás során kikopik.

(De most tényleg irigyelted tőlem, hogy 5 percig 16-nak éreztem magam? :)))

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 17:20:42

@helota:

Kivéve persze, ha a jócsajban zéró féltékenység/bizonyítási vágy van, ami megeshet... Akkor rácsesztél és hallgathatod jócsajt, ahogy egyre jobban próbál rábeszélni a faszrigyre... Aki addigra persze már nem faszirigy, csak ragadós. :)

indapass90210 2010.01.30. 17:28:58

@Interstellar Overdrive: ...és valljuk be, ha megvolt az első randin, onnantól a nők 95%-ára már tudja az ember, hogy egy sör árát rákölteni is túlzás, nemhogy még egy 2. randi....

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.01.30. 17:30:29

Azt nem értem, hogy lehet ezt kijelenteni, hogy én ma nem pasizok!? Hát most vagy bejön a faszi vagy nem. Miért kell oda egy villámhárító, aki eldönti helyettem, hogy kivel fogok beszélgetni. Meg ez a közös pisilés?....na ezért jó faszikkal bulizni, ott senki nem kér meg rá, hogy kisérjem el, és töröljem ki a seggét!:)

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.01.30. 17:33:06

Ja és még a büntetést kihagytam. Szerintem az ilyen csajnak nem kell bünti, mert megkapja azt az élettől, egy hülye baszatlan besavanyodott uborka lesz!

indapass90210 2010.01.30. 17:38:43

@Bogi24: szerintem nincs is ilyen. Max nem megy oda olyan, aki kéne. Nekem is akkor szokott lenni nemcsajozok napom, amikor nincs egy használható nő sem, vagy a jelenlévőkhöz nem ittam eleget.

Egyébként meg faszikkal bulizni azért lehet hátrányos, mert a legtöbb ember nem megy oda olyan csajhoz, aki faszikkal bulizik.

benepani 2010.01.30. 17:45:33

érdeklődni szeretnék h ilyen blog-os domain névhez hol tudnék hozzá jutni, mert sajnos munkanélküli lettem és állítólag a blogolásban van lóvé ha beindul.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.01.30. 17:46:11

@Dövan: Nem értek veled egyet ebben. Azaz pontosabban: nem egyeértelmű, hogy nem kell az a scsaj tovább, aki megvolt az első randin.

dex.ion 2010.01.30. 17:50:38

@Interstellar Overdrive: hát akkor jó nagy balek vagy:) mit gondoltál, az a nő, amelyik lefexik veled az első randin, tőled ájult el? ugyan...nem akarok az egodba gázolni, de kellett neki a fasz. a következő hétvégi buliban meg másé fog kelleni neki...bocs a fájdalmas igazságért.

kissbergen 2010.01.30. 17:52:26

ha olyan a faszirigy lány mint a postképen a szöszi akkor minden további nélkül bevállalom 3asban :D

sajna többnyire rusnya dagadtak a faszirigyek

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.01.30. 17:55:06

@dex.ion: teljesen másról beszélsz :)))) és ha kellett neki a fasz, az baj? Tök jó. Legalább nem szűzkurva, bazdmeg. Aztán majd eldöntöm én, hogy nekem kell-e még ő, ami teljesen más lapra tartozik.

látszik, hogy érted a csíziót pfff.

benepani 2010.01.30. 17:58:11

amúgy köszi a segítségeteket...bezzeg ha azt írtam volna h "romantikus nigger tengerészgyalogos, szőkét kúrna seggbe" biztos nagyobb lett volna a sikerem

dex.ion 2010.01.30. 17:59:29

@Interstellar Overdrive: te viszont nem nagyon érted pfff:)

"Azaz pontosabban: nem egyeértelmű, hogy nem kell az a scsaj tovább, aki megvolt az első randin."

ha neked még továbbra is kell egy ilyen csaj, akkor hülye vagy. nem gondolod h nem fog megcsalni az első adandó alkalommal?!

indapass90210 2010.01.30. 18:00:04

@Interstellar Overdrive: van, hogy kell, de az már a jobb híján esete. Sokszor mindkét oldalról. Osztom dex nézetét is, a fasz mindenképpen kell, a körítésnek (neked) meg csak a lécet kell megütnie, hogy te leszel az, vagy a jóképű józsi a szomszédból, az a nőnek irreleváns. Másrészt meg aki veled kapásból, az mással is kapásból. Elég egy csöpp mosolyszünet, és máris ott a jóképű józsi a szomszédból!

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.01.30. 18:16:56

Fura szkeptikus gondolkodással álltok az ismerkedés előtt... ne menjetek az utcára, mert rátok esik egy virágcserép. Az emberek nem azért csalják meg egymást, mert megvoltak vagy nem egymásnak az első randin...

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 18:19:15

@Dövan:

Életemben kétszer "voltam meg" valakinek első randin. Az első így induló kapcsolatom 10 évig tartott. A második jelenleg is tart.
A recept roppant egyszerű: ha valami igazán bejön, azt rögtön észreveszem. Ilyenkor elmarad az észjátszós időszak. (Ami általában akkor jött, ha fogalmam sem volt, kell-e ez nekem tényleg. Aztán tényleg nem is kellett...)

(Egyébként meg azt nem értem, hogy egy vicces, jópofa posztból hogy bírnak sokan hosszas filozofálásba kezdeni?)

figyelem (törölt) 2010.01.30. 18:24:11

Jó a blog!Én 1 csiklószorítót szavazok meg a faszirigy lányoknak.Fellebbezés nincs:D

dex.ion 2010.01.30. 18:24:34

@Interstellar Overdrive: megpróbáltad ügyesen kimagyarázni magad egy egzakt példával...nem nagyon ment:)

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.01.30. 18:26:46

@dex.ion: menj, ellenőrizd inkább az asszonyt, épp kivel van, ki tudja éppen mit csinál, juj, juj, én is izgulok.

dex.ion 2010.01.30. 18:29:23

@Interstellar Overdrive: :)))

jó hát akkor asszem ezt a vitát eldöntöttnek vehetjük ezzel a kommenteddel.

indapass90210 2010.01.30. 18:30:42

@Interstellar Overdrive: csakhogy a leeső cserepeket ki tudod kerülni, a nő meg független entitásként - még kapcsolatban is - azzal dug, akivel akar. Amivel nincs semmi baj, max egyes embereket zavarhat.

Amphiprion Ocellaris · http://bohochal.tumblr.com/ 2010.01.30. 18:31:37

Büntit javasol valaki, vagy ez a parttalan vita dominál majd a továbbiakban is?:)

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 18:31:47

@gyémánttengely:

:) Ez helyes.
(Mondjuk, ha nem haragszol, 2009 db filozofikus kommenten most nem csúsznék végig. :)

indapass90210 2010.01.30. 18:32:12

@Hufnágel Istvánné: lehet, hogy csúnya vagy, és ez a két esélyed volt, hogy egyáltalán megdugjanak!

indapass90210 2010.01.30. 18:34:33

@Interstellar Overdrive: hehe, én pölö ezen kb. annyira szoktam izgulni, mint a viccben az indián, akinek a második mosógépét is tönkreteszi a vízkő :)

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 18:35:00

@Dövan:

Lehet. És a pasijaim pedig púpos geekek voltak. Szerintem gondold ezt. Így legalább nem kell arra gondolnod, hogy esetleg csak merev vagy és nem bízol a saját ösztöneidben.

gyémánttengely (törölt) 2010.01.30. 18:36:11

@Amphiprion Ocellaris: Büntessük őket leszbikussággal. Így még nagyobb kín lesz nekik ha megdugjuk a barátnőjüket.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.01.30. 18:36:46

@Dövan: Erre a kommentre mondjuk nem tudom milyen kisfaszúsági okból volt igényed.

indapass90210 2010.01.30. 18:40:41

@Hufnágel Istvánné: ez nem csak ösztön kérdése, rengeteg a külső, nem befolyásolható körülmény. Nem hiszem, hogy volt valaha olyan nőm, aki antónió bandérasz vagy társai közül valaki ne tudott volna megdugni, és még csak nem is kellett volna nagyon akarnia!

indapass90210 2010.01.30. 18:43:33

@Interstellar Overdrive: ha 5 centivel nagyobb lenne, én lennék a király!

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 18:45:22

@Dövan:

Most ezzel mit akartál mondani? Az természetes, hogy az ösztönös vonzalmat a külső alapján való vonzódás is befolyásolja. Percig nem állítottam ellenkezőt. BTW az ösztönös vonzalom léte/nemléte pláne nem befolyásolható.
(Antonio Banderas egyébként rendkívül visszataszító szerintem, hamár itt tartunk. Nem azért, mert nem csípem a jóképű pasikat - de igen - hanem mert ő nem jóképű:)

radiris 2010.01.30. 18:56:56

@Hufnágel Istvánné: A tegnap éjszaka futottam rá pont egy ilyen punára :)))) De aztán hálistennek a barátnője fogékonynak bizonyult és erősen megcáfolta.

radiris 2010.01.30. 18:57:27

@IárifIári: te meg nem mennél a picsába a szpemmeddel?!

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 19:00:37

@radiris:

Akkor tönkretettél egy "szép" barátságot...:) Egészségedre!:)))

Amphiprion Ocellaris · http://bohochal.tumblr.com/ 2010.01.30. 19:01:56

@radiris: Megoldottam.;)

Ha megfigyeltétek, elég szépen hagyjuk, hogy tomboljanak az "indulatok", nagyon liberális moderálási elveket vallunk, de a SPAM-ekre ugrunk.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.01.30. 19:07:13

@radiris: kösz, ezt csinálhatnád rendszeresen is :)) ja látom már el is tűnt. Zolivagyoknak volt egy posztja tavaly erről, hogy legyen egy összefogás és egyetértés: minden egysoros spam kommentelőt mindenki tegyen fel tiltólistára, így is nehéz olyan kommentelést összehozni, amit jó olvasni. Eszküszöm, a büntire büszke vagyok, csodálatos tudósokat, vegyészeket, szakértőket hoz felszínre némelyik téma, és még a zrikák is értelmesek. Ha nem volnék már eleve kibaszott tájékozott, simán tanulhatnék belőle! :D

benepani 2010.01.30. 19:07:49

@radiris: internetfüggő bmx-es óvodás vagy...még zuhanyozni sem állsz fel a gépedtől. de jól hazudsz!!!

changebug (törölt) 2010.01.30. 19:14:34

az volt már büntinek, hogy le kell kötözni egy székbe a faszirigy lányt és előtte szexelni egy jó nagyot a barátnőjével?

bnero11 2010.01.30. 19:45:15

Én nem hagynám itt abba, bőven van még téma.

Mit érdemelnek a:

- seg.irigy pasik?
- szó.osszájirigy csajok?
- végbélirigy kecskék?
- csizmaszáririgy macskák?
- óvszeririgy banánok?
- gumikesztyűirigy urologus kezek?
-stb.

benepani 2010.01.30. 19:51:24

@nosferato: ez hihetetlen! Büszke lehetsz h összehazudott életszerűtlen történeteid ilyen népszerűségnek örvendenek amiből te hasznot húzol. Melyik hozzászólásban kerülnek itt felszínre csodálatos tudósok, vegyészek, szakértők??? EZ EGY INTERNETES MAUNIKASÓ!!!! A néhány valódi hozzászóló biztosan féleszű, a többi pedig a hasonszőrű blogos oldalról jött át, baszni a rezet. Persze magadban kiröhögsz itt mindenkit, mert te is tudod h kamu az egész...

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 19:57:52

@benepani:

Jajjistenem. Oszt' miért nem lehet helyiértékén kezelni a dolgokat?
Itt kérem vicces hülyeségek vannak, azoknak, akik vicces hülyeségekről akarnak vicces hülyeségeket írni, mert az jó néha.

Milyen összehazudott történet van itt? Van itt történet?

Anyám.
Mi kell ahhoz, hogy ennyi felhalmozódott feszültség legyen valakiben?

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 20:01:16

@Hufnágel Istvánné:

Mármint bocs a bloggazdáktól , a vicces hülyeség a jelen posztra, erre a témára értendő, természetesen.

benepani 2010.01.30. 20:15:49

@Hufnágel Istvánné:

Én csak arra a képmutató hülyeségre válaszoltam, amit a főállású blogbizniszes írt.

El ne hidd h jótékonykodik! Számolja a kommenteket...

Péniszirigység...hahaha. Mintha manapság hemzsegnének az elhajtani való rámenős pasik. Menj már be egy bárba...zárt klikkek vannak akik nem ismerkednek egymással. A rámenős macsók rég foglaltak, a nyálas Vásáry Andrék meg gyávák odamenni egy csajhoz, mert csak egy szar bmx-ük van.

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 20:21:15

@benepani:

Én úgy értelmeztem, hogy volt abban irónia is. Ha én tévedtem, akkor én tévedtem, nemtom.

Ritkán járok mostanában bárba (öregszünk, öregszünk:), de amikor voltam, azért akadtak kísérletező kedvűek.

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2010.01.30. 20:27:20

@Hufnágel Istvánné: ez a poszt inkább a sztereotípia/paródia mezsgyyén sztepptáncol, persze ezekből is rá lehet ismerni a "mai valóságra" vagy miaszösz, de lényegében kínos közhelyekről van szó, és szerintem is a vicc kedvéért.
kb ugyanúgy bénázunk most is egymás körül, mint száz éve, vagy száz év múlva, csak a divat és a zene változik, igaz, az sem túl lényeges.

Hufnágel Istvánné 2010.01.30. 20:31:13

@manókomment:

"ez a poszt inkább a sztereotípia/paródia mezsgyyén sztepptáncol"

A poszt igen, de én az iróniát a benepani által inkriminált bloggazdahozzászólásra értettem, nem a posztra. :)

(A paródiának egyébként az esetek 95%-ában eleme a sztereotipizálás. Úgy jön át könnyebben.)

Hm, az ugyanúgy bénázás azért nem biztos. Talán inkább ugyanannyit bénázunk...:) Kicsit másként, más felállásban. Más elvárásokkal. De ugyanannyit.

indapass90210 2010.01.30. 20:37:56

@Hufnágel Istvánné: azért írtam, hogy beleértve társai, valaki abból a klubból, akár mondjuk vúdi elen, ha valaki arra nedvesedik. Ez most extrém példa volt, de ez a válasz arra, hogy mennyire lehet/érdemes bízni az ösztönökben. Az alapeset az, hogy nagyon kevés kivétellel minden nőt meg lehet fektetni, teljesen mindegy, hogy van-e férje/pasija, vagy nincs.

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2010.01.30. 20:42:40

@Hufnágel Istvánné: :)) az megvan, mikor leírsz pár bölcs mondatot, lenyomod, hogy "küldés" aztán észbekapsz, hogy navárjávárjá, de már késő?
kösz, hogy ilyen kíméletesen helyretetted a dolgot, nem is tudom mióta érzem magam a bloghu-n valami béközépen, úgyhogy ez jólesett...

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.01.31. 09:09:10

@benepani: a te kommentjeid után duplán fizetnek! Olyan hülyeségeket beszélsz, hogy el se tudod képzelni. Milyen összehazudott? Milyen életszerűtlen? Mi a kurva anyád életszerűtlen azon, ha elmondom, hogy mi történt velem? MILYEN HASZNOT? Én a szabadidőmben blogolok te fasz, és van, akit szórakoztat. Ráadásul bár megosztó témák, hiszen általában a posztírót is felbassza, mégis értelmes érvekkel és nemcsak sárdobálásokkal vitatják meg az emberek, még ha időnként vehemensen nem is értenek egyet, még mindig színvonalasabb, mert pl. nem jutnak el 5 lépésből a politikáig, hogy finoman fogalmazzak. Még aki engem hülyéz le bármiért, az is megindokolta saját szempontjából értelmesen. De te olyan hülye vagy, hogy csak a faszba tudlak kívánni. Verd ki, ha nő vagy, akkor fuss egy kört a háztömb körül, mert a füleden fog kijönni a szar, ha nem vezeted le.

@manókomment: a kommentküldés pont olyan, mint amikor a munkahelyi kajáldában, vagy önkiszolgálóban bemondod végre a zöldborsófőzeléket sok hezitálás után, és akkor látod meg, hogy lett volna vadas is zsemlegombóccal, de akkor már mindegy. Ismerős! Kérhetsz komment-törlést, ha gondolod, bár nem gondolom h szükség volna rá :)

Hufnágel Istvánné 2010.01.31. 10:02:52

@Dövan:

Az a helyzet, hogy egy szintig/ideig igazad van. Bizonyos élettapasztalatig igaz az, hogy nehezen áll ellen az ember az újdonságnak,ha az az újdonság versenyképes - még akkor is, ha nem feltétlenül jobb, mint ami van. Aztán hosszabb tapasztalat után rájön az ember, hogy a következő "dejópasi" megszerzése már nem ad akkora pluszt, mint az az érzés, hogy "ez nagyon jó nekem, emellett kitartok". Szerintem tapasztalat kérdése. Ha sok mindent megtettél már életedben, megtanulsz mérlegelni. Jó érzés, amikor az ember megtanul megbízni önmagában, és rájön, hogy ez jóóóó.

@manókomment: Megvan.:)))(Akár az én előzőmre is értelmezhető.:)

tökalsó 2010.01.31. 10:45:22

nos a kor előrehaladtával igen rövid idő alatt ágyba lehet vinni a nőt már a nulladik orában is ami azt jelenti hogy te huzodozol egy kicsit. az elhagyott lövészárkok pedig egymás muffjára irigyek. sima kinálat kereslet a dolog.
egyébként pedig szerelem sem létezik csak önmagunk szeretete . amikor valakiért nagyon sírsz mert elhagyott akkor magadat sajnálod egy magasabb szinten. ha a szerelmed igazán önzetlen lenne örlnél neki hogy milyen jol érzi magát a másik likban is az imádottad.

tökalsó 2010.01.31. 10:51:42

milyen élethelyzetben mondanád a nagy ő-nek a következő mondatokat akit önzetlen szerelemmel szeretsz : "kikaparom a szemed!" "levágom a micsodád" "kinyírlak" "akkor mossa a szaros gatyádat Ő" csak egyet ismerek ilyet.

Hufnágel Istvánné 2010.01.31. 15:23:10

@tökalsó:

Nem tudom, akkor az én korom még nem haladt előre ennyire. :)
A másodikban összekeversz két dolgot. OK, önzetlen szerelem nincs - ebben igazad van. De miért bizonyítaná szerelem nem létezését az, hogy az nem önzetlen? Igen, a szerelem általában, normál embereknél nem önzetlen érzés. De attól még létezik.

Egyébként azért önzőség és nem teljes önzetlenség között millió árnyalat van.

Teljes önzetlenség valószínűleg maximum a saját gyerekeddel szemben lehet, az is csak a jobbaknál.
Ez nem azt jelenti, hogy mindenki mást CSAK önző okoból szeretsz. Vegyesen.
Hál istennek a "legyen nekem jó" a legtöbb esetben nem zárja ki a "nekis is legyen jót".

Ne fekete/fehérben nézd. Árnyalatok. Azok számítanak.

Amphiprion Ocellaris · http://bohochal.tumblr.com/ 2010.01.31. 15:23:19

@benepani: Most Dagobert bácsiként úszunk abban a temérdek pénzben, amit a blogolással összetarháltunk, de amint lesz egy kis időnk, lereagáljuk a képtelen hülyeségeidet is...

Dorelle 2010.02.02. 22:44:17

Sz*r kimondani, de ez így van. És én rettenetmód utálom az ilyen megnyílvánulásokat!-.- De közben jókat is mosolyogtam azért.:)

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2010.02.04. 13:30:59

emailen küldtem be egy "muffirigy pasik" posztot, remélem felkerül.

2013.02.23. 21:42:45

szerintem, ha bejössz a jócsajnak, akkor az 1,5 perc alatt koptatja le a barátnőjét, ha meg nem jössz be neki akkor játszák el veled amit a fenti posztban leírtál.
süti beállítások módosítása