"Szép napot, kis kezét csókolom! Sebestyén Kázmér vagyok, az APEH ellenőr… helyett az az emberke, aki megváltoztatja az Önök életét. Látom, az előbbit majdnem elhitték, ne vegyék zokon, mindig viccelődöm, ilyen a természetem.

Milyen kis fiatalosak! Megáll az ész! Szavamra mondom, a telefonban többnek tűntek, mondtam is a házi sárkánynak, hogy tán korunkbeliek. Na de a mai fiatalok, áhhhh... Kis pocaklakó van már? Jól van, jól van, ilyenkor még merőkanállal kell enni azt a bizonyos életet! Ha nem számoljuk azt a tíz évet, körülbelül egykorúak lehetünk, így összetegeződhetnénk igazán, szóval sziasztok! Mint mondottam volt Kázmér vagyok. Itt meg azért, hogy megértsétek azt, ami a vallásom lett anno, 4 éve és 7 hónapja. No de ácsi, az ajtót ne ilyen gyorsan, anélkül a furcsa döglött elefánt-forma nélkül én sem tudok próféta lenni a saját hazámban, szóval engedjük csak be! Fogj át légyszi, az asszony pajtás meg mutassa az utat, köszönöm. Szép lakás, itt aztán kellhet takarítani. Ha nem haragusztok, a kabát marad, csak én mennék beljebb.

Haj-jaj, nem szóltam jó előre, hogy legyen kosz? Csipkerózsikát mondtam és nem Hamupipőkét! Sebaj, biztos találunk egy-két csúnya, vastag szőnyeget és akad itt kényelmes ágy is valamelyik fülledt sarokban az tutiziher. Ha értitek, mire gondolok…

Szóval Kazi vagyok, okleveles gépész, plusz a szerves kémia tanszéken van 2 aláírt félévem. 3 nyelven beszélek, kettőn értek, és mégis azt tudtam magamnak mondani egy szép, tavaszi napon, hogy félre az eddigi életeddel te őrült, segíts inkább másokon. Igen-igen kedveseim, ez pont így történt, mikor belépett ez a különös szerzet az életembe és gyökerestül felforgatott mindent, amiben addig hittem.

Na de ne álljatok már ott olyan szendén, gyertek közelebb, ez a tavalyi év legjobb atkaporszívója. Az ára másodlagos: 200 megállítja, hitel, részlet működik. Simán bekapcsolva levegőt is tisztít, 2 óra alatt csaknem 80 légköbmétert, ez itt a biofilter. 5 telefonszámért cserébe meg ingyen és bérmentve megmutatom a képességeit ezen a kényes színű csergén. Mondtam már, hogy másik 4 színben is van, a súlya meg mint a pehely? Na jó egy picit ormótlan, de valamit valamiért, nemde?! Ne nézzetek ilyen hálásan, még zavarba jövök! Csak egy konnektort mutassatok és elindul az ingyen műsor…"

MIVEL BÜNTETNÉD AZ OTTHONODBA TOLAKODÓ ÜGYNÖKÖKET?

Nem vinném túlzásba, hisz alapvetően nem kártékony jószágok. Egy szimpla nyakszirt-tájéki ugró-pörgővel beérném. Még jobb lenne, ha nemcsak néznem kellene, ahogy más csinálja, hanem alap skill lenne az én repertoáromban is ez a kombináció!

Zetiz szinte kivitelezhetetlen, de szórakoztató dolgot írt. Ízlelgessétek!

"természetesen egy szigetes "lejm leó" punk és egy bárgyú krisnás keresztezéséből kikísérletezett hibriddel fogadnám. bilincs kattan, kulcs - csak lazán, tom & jerry sztájlban - lenyel..."

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr991686542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.01.25. 09:34:56

Nálunk lenne kosz, ha kéri, de ha egy órával érkezése előtt nem vesz be nyugtatót, a kaputelefonon keresztül kell prezentálnia.

Ronald 2010.01.25. 09:56:20

Hozzám párosával jöttek "előadást" tartani.

Sose felejtem el, amikor az egyik rácsot formált az újjaival és a másik bemutatta, hogy nem fér át az ökle a "rácson" - hogy még én is megértsem, hogy hogyan nem fér át a porszemcse a mikrofilteren.
Na ez volt az a pillanat, amikor kirúgtam őket.
.

bjela szila 2010.01.25. 10:00:15

Nálam is volt egy ilyen arc . Simán tippadó kinézete volt . Kiporszivózott , lenyomta a süketet , kapott öt számot .. az ötből csak egy nem volt erőszakos dolgokért elitélve Ő sima csaló :)
De tényleg jó a porszívó , csak nem ér ennyit , a fazon arrogáns , okoskodó , rámászós . Jól mutathatott a Hős Utcában a 3ks porszívóval :)

Amphiprion Ocellaris · http://bohochal.tumblr.com/ 2010.01.25. 10:02:00

Szerintem porszívózzuk át a tuti kis gépével jó alaposan!

Lawjer · http://bunti.blog.hu 2010.01.25. 10:08:48

Ráküldeném Jehova tanuit, hogy zargassák minden nap.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.01.25. 10:13:03

Egyszer ugrottam be ügynöknek, mert haver volt, és könyörgött. Életre megvan a védőoltás...

orákulum (törölt) 2010.01.25. 10:17:30

ziher, hogy be sem engedném... vagy ha jól néz ki.. ami valljuk be nem jellemző egy ügynökre... akkor egy szál cérnatangában fütyörészve kitakaríthat.. akár minden nap.. de a száját leragasztom :D:D:D

Batso (törölt) 2010.01.25. 10:21:06

egy nő hívogat most már hónapok óta, a halott nagyanyámat keresi. kétszer elmondtam neki, hogy sajnos ő már elhunyt és semmilyen termékbemutatót nem szeretnénk tartani. mikor harmadszor a mamit kereste (és akkor már legalább huszadszor telefonált) na akkor már nem voltam intelligens.

LegjobbVagyok · http://legjobbvagyok.hu 2010.01.25. 10:46:06

Milyen jó, hogy neked nem kell ilyen ordenáré, mocskos szakmát űznöd...Bezzeg, ha olyan termékkel/szolgáltatással házal, amire éppen szükséged van, és megmenti a valagadat attól, hogy két órát sorban állj valamelyik ügyfélszolgálaton, akkor milyen szimpi az a ronda ügynök.... Sok képmutató fasz...

Lawjer · http://bunti.blog.hu 2010.01.25. 11:04:58

@SárgaEminenciás_sargacsik.hu: kérlek mondj egy ilyen terméket példának.

Alapvetően nem arról van szó, amikor Te hívod ki a biztosítási/telefon/hitel stb. ügynököt, mert szükséged van rá.

dukeekud 2010.01.25. 11:14:58

" 3 nyelven beszélek, kettőn értek"

Itt azert van egy kis ellentmondas.A harom beszelt nyelvbol csak kettot ert meg.Beszelhetek ugy egy nyelvet,hogy kozben nem ertek belole egy szot se ?
Nem semmi hova jutott az oktatasunk.

georg 48 2010.01.25. 11:17:39

Egy-két blogoló elfelejti, hogy csórikáméknak is valahogy élni kell. Vajh mi történne, ha őt is kibasznák a melójából, mint macskát szarni?! Valahogy meg kell élni. Nekem ne mondja, hogy bezzeg ő nem csinálna ilyen alantas melót. Nem a faszt nem!
Egyébiránt annyira nem zavarnak engem. Végighallgatom őket, utána közlöm, nyuszifül, nem kérek a termékedből és ennyi! De nem hajtom el őket a bánatba!!

Amphiprion Ocellaris · http://bohochal.tumblr.com/ 2010.01.25. 11:26:50

@georg 48: Egy-két kommentelő elfelejti figyelmesen elolvasni a posztot.
Nekem semmi bajom az olyan ügynökökkel, akikkel két mondatban le lehet rendezni, hogy sorry, de nem érdekel a terméke. Az irritáló, levakarhatatlan típussal kapcsolatban viszont vannak fenntartásaim.

uma 2010.01.25. 11:40:58

@dukeekud: jaj. á, mindegy.

ami a büntetést illeti: egy öreg szőnyegen mutassa be, hogy mi a különbség az orron át beinhalálás és a porószívózás között. Esetleg egy erős háziporallergia hozzá még kariajiba.

white_widow · http://bunti.blog.hu 2010.01.25. 11:43:10

@dukeekud:
3+2, de mindegy is

@SárgaEminenciás_sargacsik.hu:
Igazad van! Majd dobj privátban egy címet és ha jönnek hozzám az MLM-esek, pattintom is át hozzád őket

zetiz 2010.01.25. 19:26:37

természetesen egy szigetes "lejm leó" punk és egy bárgyú krisnás keresztezéséből kikísérletezett hibriddel fogadnám. bilincs kattan, kulcs - csak lazán, tom & jerry sztájlban - lenyel...

cirrmurr 2010.01.29. 22:11:19

Mijafasznak kell be engedni az ilyet ? Utána meg irjuk a posztot mi ?

Ja Néhány jehovista, Mormon, Krisnás ismerősnek tényleg elteszem a telefonszámát azt oda adom ajánlásként , hadd kurogassák egymást.

Ugyse ELADNI akar egyi se csak SEGITENI :-)

www.holnap.shp.hu · http://www.holnap.shp.hu 2010.01.30. 11:33:08

@dukeekud: "Beszelhetek ugy egy nyelvet,hogy kozben nem ertek belole egy szot se ?"

A leírtakból ítélve igen.

kafferbivalybalamber 2010.01.30. 19:41:24

@georg 48:
"Egy-két blogoló elfelejti, hogy csórikáméknak is valahogy élni kell."

Miért is? Tőlem aztán fölfordulhat egész nyugodtan.

Mocoria 2010.01.30. 21:20:28

"Egy-két blogoló elfelejti, hogy csórikáméknak is valahogy élni kell."

Persze, hogy élniük kell. De ne belőlem. Én se belőlük élek.

Engem az akaszt ki, mikor vadidegenek telefonálgatnak. Meg az utcán (erőszakosan!) leszólítgatnak, hogy vegyek zoknit meg takarót meg törölközőt...

Pár hete reggel a villamoson egy nyanya akart eladni egy elegáns, aktatáskás, középkorú pasinak (garantált, hogy épp szervizben volt a kocsija...) egy böhömnagy paplancsomagot. A pasi először zavarba jött, udvariasan hárított, de aztán begurult, és visszakérdezett: "mit képzel, majd egy paplannal a hónom alatt megyek egy tárgyalásra?!" - erre a nyanya felszívódott.
Miért is gondolta, hogy valaki pont kora reggel, a 6-os villamoson ugrik rá egy akciós paplanra?!

lola 2010.01.31. 10:21:49

@nosferato: van 1-2 tuti tipp
internetudakozó:homokszállítás,
Hogyan csináljunk kishomokozót a gyermekeinknek a nappaliba?Miért takaítsunk ha úgyis piszkos lesz újra?!

Belzee 2010.02.02. 22:57:49

Ha fél perc alatt meggyőz, akkor oké a dolog és vevő vagy, de ha nem akkor úgyis elhajtják az ügynököt...

fél perc alatt nem ő győz meg hanem benned volt a vágy a dolog megszerzésére,

amúgymeg okosabb enged, menő ügynök nem zaklat csak néha érdeklődik "mizu haver? kell? nemkell? teszem el!"

jehovásokat küggyétek, meg a nyakszirt akciócsoportot is--> punklejm krisnás vótam mielőtt ügynök lettem :P

...amúgymeg mindenki a másikból él amíg a másik nem nótórius munkanélküli, mert így működik ez a piacgazdaság. Az erdei remete aki a szükségleteit előállítja és No civilizációt éli meg, az meg ne kommenteljen a neten mert egy nap a barnamedve ülteti be neki a chipet...

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.12.31. 22:54:47

Fasznak kell újfajta porszívó, mind kinyiffan fél év alatt. A régi, endékás, R2-re hajazó bezzeg úgy szív, mint az ökör.
süti beállítások módosítása