Bünti esküdtszékének stabil tagjai már bizonyára tapasztalhatták, hogy a "webkettesség" jegyében aktívan zizegünk a Bünti blog Facebook oldalán. Itt napi rendszerességgel dobunk fel könnyedebb, vidámabb, rövidebb témákat, amelyekről talán nem érdemes posztot írni a blogra, ugyanakkor vétek lenne szó nélkül elmenni mellettük.
 

Annak érdekében, hogy régebbi posztok se merüljenek feledésbe, néhány "klasszikus mű" esszenciájából kvízt készítettünk. Az eddig elkészült két alkalmazás arra ad választ, hogy a "mozitahóság" és a "szaunaparasztság" milyen mértékben fertőzte meg a kedves felhasználót. Előkészületben a "Mennyire vagy faszirigy?" és a "Menzaproli vagy-e?" kérdéskört feszegető applikációk.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy rengeteg büntetnivaló viselkedésmintát tapasztalunk a közlekedéssel (és elsősorban az autózással) kapcsolatban. Habár mindig igyekszünk kiemelni az adott témához kapcsolódó konstruktív kommentet, néhány helyről megkaptuk azt a kritikát, hogy demagógok vagyunk és csak fikázni tudunk. Ezen szeretnénk most változtatni, ezért elindítottuk a Bünti blog KRESZ oldalát a Facebookon. Itt olyan közlekedéshez kapcsolódó szabályokat elevenítünk fel / vitatunk meg, amelyek ismerete talán hozzájárulhat a közlekedési kultúra javulásához.

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr491952387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása