Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Végre itt a nyár! Ennek elsődleges jele a napsütésen, gyöngyöző homlokon és foltosra izzadt ingeken kívül, hogy a női lakosság nagy része megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, előkerült a spagettipánt és a mini ruha. Kivillannak a combok, dekoltázsok, egy-egy merészebb ruha alól a popsi is kikandikál. A BKV izzadtságszagú levegőjének elviseléséért cserébe előkerülnek a város - télen kabátok alá rejtett - domborulatai.

A fehérnép egy részének öltözködését egy kis feltűnési mánia (de legalábbis viszketegség) vezérli, és semmi esetre sem diszkréten, sokkal inkább a jóízlés határát felülről súrolva örvendeztetik a férfi társadalmat (egyes esetekben a nőit) öltözékükkel, de leginkább annak hiányával. Jelen posztban nem ezen spinékről van szó, hiszen számukra egy beszólás vagy egy utánuk dobott füttykoncert a napi betevőt és az áhított visszajelzést jelenti, egész egyszerűen imádják. Sokkal inkább szól ez a bejegyzés azokról a mindennapi élet természetes részeként az utcán közlekedő „átlagos” nőkről, akik akaratlanul válnak szenvedő alanyává a szemmel és verbális kommunikációval elkövetett atrocitásoknak.

A "sportágat" űző férfiak meghatározó részét képezik a jellemzően lapátot támasztó, illetve munkát imitáló, vagy kisboltban zsebrakétát vásárló és azt már (egy negyed kiló kenyérrel a hónalj alatt) a kisbolt előtt elfogyasztó dolgozói réteg tagjai. Őket már egy kivillanó boka is lázba hozza, és röntgengépnek képzelve magukat próbálják bámulással átvilágítani az elhaladó nőstény egyedeket. Gyakorlatilag 50 év alatt minden normális karban lévő, kettessel kezdődő személyi azonosítóval rendelkező személy potenciális áldozat. Még akár egy jó GILF-nek sem kegyelmeznek, megkaphatja a „De jó segg!” rosszabb esetben „Basználak!” (DEBASZ) elismerést, melyre az aktuális célpont annyira nem is vágyott, inkább csak zavarba jön tőle. (Jobban belegondolva pont a lehetséges célpontok kifürkészése és viszonylagosan nagy skálája az, amely megakadályozhatja, hogy a gázcső árka időben ki legyen ásva, a ház külső burkolata határidőre elkészüljön és úgy en bloc az építőipar és a nemzetgazdaság normális tempóban működjön.) Persze a rutinosabb hölgyek már tudják melyik utca melyik oldalán érdemes közlekedni, hol van útfelújítás, illetve nagyobb hímsűrűség, de van azért olyan helyzet amikor elkerülhetetlen néhány kéretlen „bók”.

A füttyögéstől a beszóláson át a szexuális mozdulatok imitálásáig nagyon széles palettán mozog a tiszteletadás kifejezésre juttatása. Az állatvilágban számos hasonló példát találhatunk a paradicsommadártól a szarvasbőgésig, így be kell látnunk, hogy genetikailag kódolt ez a viselkedés. Ettől persze még zavaró, különösen akkor, ha a csajoddal kézenfogva sétálsz és így kapja meg a napi „riszpekt” adagját. Mert ugye mit tudsz csinálni? A füttyögők erősségét általában a csapategység jelenti. Ráadásul ha nem vagy elég kopasz és kigyúrt, akkor nem biztos, hogy mindenképpen kötekedni kellene a legtöbbször kapán, lapáton és fizikai munkán nevelkedett suttyókkal. Megoldást jelenthet a problémára, ha rusnya csajjal jársz, ebben az esetben az atrocitások esélye jócskán csökken, nyugodt utcai sétafikálásta készülhetsz.

Persze nem értünk egyet az iszlám országokban „divatos” csador használatával sem és bevezetését semmi esetre sem tudnánk elfogadni. A csajok kulturált utcai csekkolása mégiscsak a mindennapos tevékenység része. De Uraim, kérnénk mindezt csak diszkréten!

TE MIVEL BÜNTETNÉD
A SZEMTELEN BESZÓLOGATÓKAT ÉS FÜTTYÖGŐKET?

A füttyőgő - nyilván erektált állapotban lévő - pajszerén azzal a lapáttal / ásóval / légkalapáccsal könnyítsenek, amin éppen támaszkodik!

Az esküdtszék körbenéz egy kicsit az utcán és várja a másodfokú javaslatokat. Hölgyek előnyben...

 

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr422069927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helianthus 2010.06.10. 10:27:03

Én úgy szoktam tenni, mintha nem látnék-hallanék. Többnyire így is van (szórakozott-elgondolkodó ember vagyok), úgyhogy nem nehéz így tenni.
Egyszer mégis meghallottam valamit, ahogy egy hapek elsuhant mellettem, annak kapásból visszaszóltam, hogy kQva anyádat. Nem beszélek csúnyán, de ez reflexes felindulásból jött és mivel egyedül volt, még meg is tudtam volna verni, ha muszáj.:D

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.06.10. 10:28:34

napi két óra netes pornó kötelező fogyasztása. Némelyik elég... lelombozó tud lenni.

JeffreyD 2010.06.10. 12:45:34

"Sunáználak bébi!" :)

sas25 2010.06.10. 13:25:43

Egyébként nemcsak a munkások jók ebben. Vannak szellemi foglalkozásúak is, akik simán eleresztenek egy-egy "RISZPEKT"-et vagy "KÚRÁS!"-t.

schdl (törölt) 2010.06.10. 20:28:10

Öltöztessék őket smokingba, és vegyenek részt egy több órás operai előadáson (alkohol, wc- és cigiszünet nélkül), miközben a jólnevelt viselkedésük zálogaként bizonyos érzékeny pontokra elhelyezett elektródák gondoskodnának...

munkamacskák gazdija 2010.06.10. 20:28:49

Érdekes kisérlet lenne, ha egy épitkezés állománya kiválasztana egy jó nőt és azt szó nélkül hagyná, mig a többieket élénk tetszésnyilvánitással várná.

szundilany 2010.06.10. 20:48:50

Én egy laza "anyádat" vagy "anyádba" szóval lerendezem őket!

Esetleg egy "hülye paraszt" is becsúszik.

Néha elejtem "segíthetek valamiben"-t is

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.06.10. 20:55:41

Én is szoktam kitenni a mutogatnivalóimat, nem mellesleg van is mit. De úgy látszik, kilógok a nagy átlagból azzal, hogy nem vagyok olyan álszent, hogy felháborodjak rajta, ha valaki véleményt is nyilvánít. A kétkezi munkások pedig nyilván nem akadémikus stílusban. Aki ezen kiakad, az részint álszent, részint kasztosodik. Nemhogy inkább örülnének a tetszésnyilvánításnak. Valószínűleg soha többé nem fut vele össze, akkor meg miért érdemes felháborodni? Színtiszta energipazarlás.

MPL firstlady 2010.06.10. 20:59:16

hogy mit érdemelnek:

priapizmust

(a pénisz állandó, rendszerint fájdalmas erekciója, szexuális izgalom nélkül)

Dr. Panasz Muki 2010.06.10. 21:03:30

én ma kaptam egy "jaj de szép vagy"-ot, aminek az én koromban és súlyomban örülni kell! ;))) de azért hogy mégis tudja a kis gavallérka h hányas a kabát, mondtam neki: "te meg olyan csúnya". Frappáns, ugye? ;)))))

wasch 2010.06.10. 21:34:26

áááá, nagyon jó cikk. és a hozzászólások is. szépen kirajzolják, mennyire undorító hozzáállása van ennek a sok semmirekellő kis 'popsisnak'. A legjobb, válassz magadnak rusnya csajt, tehát egyszerre nézik le a nem szép 'ember lányait' és a csóró, koszos melóst. Én meg bírom őket, gürcölnek egész nap, mint a kutya, ez a legnagyobb örömük közben, és ha én nővel mentem, egyszer nem szóltak be, csak 'finoman'. Tehát kb. úgy nézünk ki, hogy melózzanak és kussoljanak a férgek, és feszítsen a popsijával a 'jó nő', akit az illatfelhős sportosan elegáns kanok teperjenek le. Brannagh, riszpekt:) Sok hülye picsa, nem is tudja, mennyire taszítóak egy iq felett, úgyhogy örüljetek a melósnak, az legalább őszinte.

Kukettó (törölt) 2010.06.10. 21:38:41

@MPL firstlady:

Ah, reggelente minden férfinek van olyanja.:)

dr. médiafigyelőbété 2010.06.10. 21:56:19

Tavaly Pesten egy áruház bővítésén dolgoztam a melósaimmal.A feszített tempó miatt úgy kivoltak,hogy örültek,ha a munkagödörbe le tudtak nézni-mászni,és amúgy is csömöre volt az embernek a közeli buszmegállóba -(ból) mászkáló nőktől.A közeli lakóparkból minden reggel menetrendszerűen elvonult az építkezés mellett két kiscsaj,kb. hetedikesek lehettek,de puccosan,sminkelve,stb.Figyeltem az embereimet,a kutya nem nézte a kis szarosokat,mégis az egyikőjük, - amelyiknek rózsaszín maci lógott a hátizsákján - odakiáltotta a brigádnak: - Mi a g.cit néztek??
Ettől fogva minden reggel nézték,(csak nézték!),és előre röhögtek,hogy megkapják: - Mi a g.cit néztek?? :)

hamisnero 2010.06.10. 21:58:38

Robert Merle: Védett férfiak. Alapmű, olvasni tessék, nem blogolni

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.06.10. 22:04:39

Arra a jelenetre gondolsz, amikor a főszereplő azt sem tudta, hová bújjon a női építőmunkások elől? :D
Egyébként ritka jó könyv.

hamisnero 2010.06.10. 22:09:25

@korcoló: képzeld el, ha egyszer a melósaid a tök szexin alig ruhában kiöltözött csajoknak azt kiabálnák, hogy: hogy nézel mán ki, mindjárt behányok, vagy pl.: wazze vegyél már fel kabátot, de hosszút, netalán: néztél mán tükörbe, oda a libidóm. lenne nagy sértődés. egyébként csak annyi a baj, hogy nem álmaik pasija szól be nekik. ha dzsonidep mondaná, hogy kipuszilnálak a bugyidból, nem lenne sértődés.

dr. médiafigyelőbété 2010.06.10. 22:14:44

@hamisnero:
Akkor nem lázonganának az biztos... :))

wasch 2010.06.10. 22:15:41

Ja és aki erre nem tud jól reagálni, az nem igazi nő. Mert EZ lenne az a 'kisugárzás', amit annyit emlegetnek, nem a bárgyú szöveg. És láttam pár ilyen jelenetet, de ott baszás, meg durva nem volt, ilyenkor valahogy moderálják magukat a melósok, előbb hallok ilyet zselés faszfejektől. De lehet, h tévedek, javítsatok ki.

hamisnero 2010.06.10. 22:20:11

@Brannagh: kíváncsivá tettél. nem álszent, olvasott, laza, és hát - állítása szerint- egy kisebb közműcserét ideiglenesen le tud blokkolni.
egyébként igen, arra a jelenetre gondolok.
mellesleg a poszt utolsó bekezdésével kell egyet értenem. a nők - gondolom - pontosan tudják, hogy a megjelenésük módjával mit váltanak ki. a pasik ezt visszajelzik. a visszajelzés módja az érdekes. egyes módszerek valóban csak megalázásra jók, míg mások akár akár akár, vagy esetleg mégis.

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.06.10. 22:26:12

@hamisnero: enyém a megtiszteltetés :D
Egyébként szerintem az a nő/lány, aki "visszaszól" a beszólásra, valójában flörtöl, legfeljebb csak szégyelli bevallani.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.10. 22:27:13

Aki kirakja a picsáját,minek csodálkozik,hogy beszólnak neki? Ha pediglen csak a Bélának szól a puncimuti,ki kell írni egy cetlire: CSAK BÉLÁNAK SZERETETTEL SZÓL A PINÁM LÁTVÁNYA,A TÖBBIEKNEK KUSS!! (MEG A CSÖCSÖMÉ IS)

Ugyandehogy (törölt) 2010.06.10. 22:35:28

én hálásan/nak tűnően rájuk mosolyogok, attól zavarba jönnek:)

hamisnero 2010.06.10. 22:36:24

@Brannagh: láttam/hallottam már olyan női visszaszólást, amikor a nagyszájú férfiembert a saját társai röhögtek ki. gondolom a hölgy utána bármikor mehetett arra, ép eszű kanember nem próbálkozott be többé nála. szerintem egy talpraesett némber lazán lekezel egy ilyen helyzetet, és nem csak az utcán, de a pl.: a munkahelyén is legórja a kellemetlenkedő kanmajmokat. méghozzá úgy hogy kellő tiszteletet is szerez magának. ehhez elsősorban humor és gyors észjárás kell. szóval ha a popó és a cici fölött még agy is van, akkor isten óvja a férfiakat. de engem ne, én ezt remekül kezelem, szeretem a kihívásokat. legyen benne sokszor részem:)

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.06.10. 22:39:38

@hamisnero: persze, de a munkahely, ami "tartós kapcsolat", nem olyan, mint valaki, akit sosem lát többé az ember. Munkahelyen a második beszólás már-már zaklatás, azt tényleg helyre kell tenni.

hamisnero 2010.06.10. 22:44:07

@Cuppanj a végére!: neked meg az arcod (vagy ami annak a helyén van) látszik, azt rakod ki. mégse mondja senki, hogy okádék, vagy szedj rá gyógyszert, netán cseréld le egy teflon lábasra. és senki nem várja el, hogy rátegyél egy cimkét, hogy "ezt a pofát csak a kecském nézze", vagy "azért ilyen, mert a mónikasóba csak így válogattak be". nézzél valami pornót, az segít.

hamisnero 2010.06.10. 22:52:28

@Brannagh: nem. egyből helyre kell tenni. mondjuk a munkahelyi beszólások is két alapvető fő csoportba oszthatók. van a kötelező udvarlás és jópofizás (ami elsősorban a többi pasinak szól), amit helyiértékén kell kezelni, illetve van a dominancia kialakítása, ami nőkkel szemben a durva szexuális megnyilvánulás, férfiakkal szemben a csicskáztatás, megszégyenítés. ha alapjáraton nem tudod eldönteni, hogy egy fickó (persze ez csak kezdetben kérdés) melyik irányba indul, akkor maradj vele egy kis ideig szűk (de semmiképp sem bizalmas) közelségben. ha akkor bunkó, akkor a kettes verzió. ha neutrális, vagy csak jópofizik, akkor ártalmatlan.

BBW_LOVER 2010.06.10. 22:55:14

most mit megy a para? ha egy nő úgy öltözik, hogy a legtöbb férfi megb@szná, és még riszálja is magát, ne csodálkozzon.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.10. 22:57:55

@hamisnero: Neked biztos a pornó a megoldás,agyatlan! De az érvek ütköztetésére és józan értelmes beszélgető partnereimre várva kérdem:ha én kilógatom minden kedves nőismerősöm által imádott szerszámomat az utcán,vajon nem visznek el szatírságért? Akkor szegény elnyomott nők ellenkező esetben miért nem kerülnek sittre? Sőt,fel vannak háborodva,ha közönségességüket díjazzák.Így vagy úgy.

hamisnero 2010.06.10. 22:58:44

@BBW_LOVER: képzelje le egy 140 kilós kigyúrt homokos férfit, aki rólad gondolja, hogy kihívóan öltözködsz, és még riszálod is magad. háááát ne csodálkozz.

hamisnero 2010.06.10. 23:09:04

@Cuppanj a végére!: idézlek:
"Aki kirakja a picsáját,minek csodálkozik,hogy beszólnak neki? Ha pediglen csak a Bélának szól a puncimuti,ki kell írni egy cetlire: CSAK BÉLÁNAK SZERETETTEL SZÓL A PINÁM LÁTVÁNYA,A TÖBBIEKNEK KUSS!! (MEG A CSÖCSÖMÉ IS)" milyen érvek ütközetéséről beszélsz? kiéhezett kamaszok szeretik szóban kiélni erotikus fantáziájukat - pinát csak te vízionálsz, ezért kellene levezetned a fölös energiádat, mielőtt a kulcslyukban is erotikát vélsz felfedezni. a te farkad pedig nem hinném, hogy olyan épületes látvány, mint egy (mondjuk kettő) formás női láb. és ha neked egy lengén felöltözött (tételezzük fel, csinos) nő visszatetsző, akkor keress fehér pamutharisnyás fekete szandálos hosszú gyapjúszoknyás fejkötős lányokat, nyakig begombolt fehér blúzban. én megértem, mindenki másra indul be.

hamisnero 2010.06.10. 23:10:30

@Brannagh: szia, jó volt veled találkozni, jóccccakát.

peti papagáj 2010.06.10. 23:16:58

érettségi vizsgára ítélném őket

doktor.dikhed 2010.06.10. 23:26:13

"legtöbbször kapán, lapáton és fizikai munkán nevelkedett "

Az értelmiségiek között is vannak ilyenek, csak ők általában úgy szokták, hogy még épp hallhatóan a nő után szólnak, amikor elhalad mellettük. Kedvenc szavaik: "Cica, pina..." stb.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.10. 23:30:34

@hamisnero: Látom aberrált szellemi fogyatékos vagy,talán egyszer kijózanodsz és rájössz (én is idézek): "aki kolbászt cipel a szatyrában,ne csodálkozzon,hogy csaholnak utána a kutyák".Nem minden nőd volt kurva,csak szerettek baszni.Mással. Szerencsétlen.

dr. médiafigyelőbété 2010.06.10. 23:41:16

'83 nyara,Fáy utca,katonaság.Én 19 éves írnok,szobatársam 24 éves Váci úti metróalagút-ásó sm.Kedvenc szava járása: "verjem a szádba!"
Hétvégi eltáv.,özönlünk ki a kapun,a kollégát várja a (pesti) nője - mindketten vidékiek voltunk.
- Na, itt van már a k.rvám,hogy verjem a szájába!Ma se' mék haza,az hóddziher!
Te,kisköcsög,az állomásra?Hogy verjem a szádba! - szólt hozzám.
A nője csitítgatta,hogy "ne beszélj már így vele",és magyarázkodott neki,hogy ez a hétvége nem jó,mert "megjött,tudod,hogy van ez" stb.,utazzon haza.
- Hátakkó b.szódj meg,életem,hogy verjem a szádba! - búcsúzott a kolléga,és felugrott a Béke téren a villamosra.
A következő villamossal már együtt utaztunk a csajjal az Élmunkás tér érintésével a Nyugatiba,ahonnan levonatoztunk hozzám vidékre,és eltöltöttünk egy kellemes hétvégét.
Vasárnap estére,a visszatérés idejére már híre ment a románcunknak,többen láttak a csajjal,és jelentették a gyökérnek.Amikor meghallottam a hangját a folyosó végén,halálra rémülve vártam,hogy belép a szobába.Szerencsére előtte bement egy pár körletbe,ahol megkínálták jóféle házi nedűkkel.Elég részegen lépett a szobába,és ahelyett,hogy megölt volna,a nyakamba borult,és azt mondta:-Sógorok lettünk,vagy mijaf.sz,verjem a szádba!...

Tuti79 (törölt) 2010.06.10. 23:50:51

Én gyűlölöm a posztban említett jelenséget. Igyekszem elkerülni a felújítások idején az érintett utcákat, de most pl. a saját utcánkat újítják fel, így sajnos nem tudom kikerülni a dolgot. Szerencsére reggel még ki lehet bírni rövidujjú kardigánban, így amíg ki nem kerülök a munkások látóteréből, azt húzom az ujjatlan felső fölé.
Aki értően olvasott (sok kommentelőről ez nem mondható el), az láthatta, hogy a poszt nem a kurvának öltözött nőkről szólt. Azokról, akik egyszerűen bátorkodnak normális hosszúságú szoknyát és nem túlzottan kihívó topot húzni a nagy melegben. A munkások őket sem kímélik.
A hímneműek pedig ne védjék ezt a jelenséget, mert fingjuk nincs, milyen átélni.
Amit még hozzá kell fűznöm a dologhoz, hogy 1 évig éltem Angliában, azalatt egyszer fütyültek utánam, itthon ez a többszöröse egységnyi idő alatt. Szóval ne magyarázzuk ezt az ösztönökkel, az angol férfiak sokkal visszafogottabban viselkednek ilyen szituációban, amúgy sem esik ki a szemük, ha egy csinos nőt látnak. Amíg Angliában voltam, a rövid ideig Európában tartózkodó amerikai lakótársam Angliából átruccant Franciaországba és kiakadva jött vissza, mivel a francia férfiak nagyon sokszor leszólították, Angliában viszont nem történt vele ilyesmi. Szóval országfüggő is a leírt jelenség.
Még annyit, hogy én a fent említett jelenséget és beszólogatást leginkább munkásoktól tapasztaltam eddig, értelmiséginek tűnő férfiaktól nem. Bámulni persze azok is szoktak.

Pumpui 2010.06.11. 00:10:18

Nem kell erkölcstelenül öltözkodni és akkor nincsenek beszólások! Ha meg úgy öltözik, akkor sajnos nem csak azok nézik meg akiket ő szeretné, hogy megnézzék. Ennyi. Egyébként valójában bejön nekik a füttyögés direkt azért öltöznek így, erkölcstelen némber mind!!! Arrrgggghhh!!! :-)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2010.06.11. 00:25:03

Szerintem arra számítanak, hogy azt mondja a megfütyült nő: na, akkor gyere, sunázz meg. Biztos létezik olyan nagy szám, amennyi esetből egy nő így tesz, szóval tisztán matek alapon: nyomni kell a füttyöt.

Pilgram (törölt) 2010.06.11. 00:29:45

ezt a baromságot ki hordta össze? vagy valami überemancipunci akinek végképp bepálott a sunája a nagy melegben, vagy...más nem lehetett, csak egy ilyen idióta. kedves posztoló, szerintem te egy barom vagy, a nagyobbik fajtából. ne írj többet légy szíves, soha sehova, mert gondolataid feleslegesek, képmutatóak, személyiséged fontoskodó, és egyébként is egy genetikai hulladék vagy.

cso zsi 2010.06.11. 00:47:31

@Nori79: "Amíg Angliában voltam, a rövid ideig Európában tartózkodó amerikai lakótársam Angliából átruccant Franciaországba és kiakadva jött vissza, mivel a francia férfiak nagyon sokszor leszólították, Angliában viszont nem történt vele ilyesmi. Szóval országfüggő is a leírt jelenség."
Mintha a nők minősége között is nagy lenne a különbség.
A füttyögés, cuppogás semmi más, mint tetszésnyilvánítás.
Nem dolgoztam sosem állványon, és a lapátnyelet is csak a seregben támasztottam valami gyakorlat során.
de a nőimet azt mind a munkám során ismertem meg.
Ti nők hol, és hogyan ismerkedtek meg olyan férfiakkal, akikkel akár együtt is élnétek?
Ismertem pár állványról füttyögőt, de azoknak is mind volt kapcsolatuk, feleségük, családjuk.
Jómagam kapcsolatokban élek 30 éve, de attól még egy csinos nőt megnézek, végiggusztálom, esetleg mellette elhaladáskor félhalkan megjegyzem, hogy "nagyon csinos", vagy "szép".
Lehet, hogy meglepne egy "akarod közelebbről is látni?" válasz, de nem ijednék meg tőle.
20-25 éve viszont nagyot néztem, amikor két, kellemes leányzó egy belvárosi utcán üvegből sörözgetve érdeklődött, hogy mit tudnék kezdeni velük.
Tudtam volna, de akkor épp hűséges voltam a szeretőmhöz. Az akkori nejem erős rosszallásától kísérve. :)))

dukeekud 2010.06.11. 01:05:08

Nevetseges alszent dolog nyavajogni, amikor pont azert mennek ki az utcara szinte meztelenul, hogy valaki beszoljon nekik.
Szerintem direkt keresik az epikezesi teruleteket, vadasznak szegeny jo munkas emberekre. Megkockaztatom, hogy Budapest lerobant allapotaert nem Demszky elvtars es csapatanak 20 evnyi semittevese az oka,hanem az ilyen nok. Akik aljas indokbol elkovetett sexualis terrorjukkal evtizedek ota akadalyoznak mindenfele utcai munkat.

cso zsi 2010.06.11. 01:18:28

@dukeekud: Vedd hozzá még a körúti utoléréses baleseteket is. :)))

dukeekud 2010.06.11. 01:25:49

cso zsi@dukeekud: Vedd hozzá még a körúti utoléréses baleseteket is. :)))

:))))

Kopiás Attila Steve 2010.06.11. 01:29:09

Tényleg fura ezredik alkalommal is látni, hogy a kommentelők még arra sem veszik a fáradtságot, hogy elolvassák (felfogják?) azt a részt, miszerint nem csak a kurvásan öltözködő hölgyek, hanem majd' mindenki kap beszólást.

Hát, őszintén meg kell mondjam, nem irigylem emiatt a gyengébbik nemet. Én biztos, hogy nehezen viselném, ha az utcára nem tudnék kimenni anélkül, hogy vadidegenek pozitív vagy negatív megjegyzést tegyenek a megjelenésemről, bármilyen stílusban.

Viszont egy icipicit meg tudom érteni a munkásokat is. Nemrégiben egy hónap alatt négy költöztetésen vettem részt. Ugye jellemzően a költöztetők is teljesen átlagos kényelmes ruhában (farmerpóló) voltak, én is, és mivel én is pakoltam, senki nem mondta volna meg, hogy ki fizetett munkás és ki a megrendelő. És szürreális volt megtapasztalni, hogy egészen addig, amíg a költöztető jármű közelében voltam, megszűntem emberként létezni a járókelők, és persze azon belül a nők szemében. Ugye általában ahhoz szokik az ember, hogy mint mozgó tárgyat legalább észreveszik, rápillantanak, szóval legalább tudomásul van véve, hogy van egy ember a környezetben. Itt viszont egyik pillanatról a másikra nemszeméllyé váltam, főleg az elhaladó nők hirtelen teljesen figyelmen kívül hagyták a létezésem, mondom, nem elsősorban pasiként, hanem még azt az önkéntelen pillantást is visszafogták, ami egy átlag járókelőnek jár, már csak azért is, hogy ne menjünk egymásnak. Nagyon fura érzés ezt megtapasztalni, gyakorlatilag minden metakommunikáció azt üzeni, hogy te nem vagy része annak a társadalomnak, aminek a tagjai odafigyelnek egymásra, veled szemben nem érvényesek az alapvető ösztönös udvariassági szabályok sem. És meglepő módon ez teljesen felszabadító érzés is, előhozza az emberből azt, hogy ha egyszer nem várják el, hogy megfeleljek a társadalom normáinak mert nem tekintenek partnernek, akkor bármit csinálhatok, akár jól is érezhetem magam az engem ennyire látványosan lenéző nőket cukkolva. Persze nem tettem semmi ilyet, más baromságától nekem még nem kell annak lennem, de nagyon érdekes tapasztalat volt, ami miatt tökre meg tudom érteni az összes ilyen "érinthetetlen" kasztú ember antiszociális szokásait...

dukeekud 2010.06.11. 01:57:55

"miszerint nem csak a kurvásan öltözködő hölgyek, hanem majd' mindenki kap beszólást. "

Meg jo, ha kimegy az utcara az mar felhivas keringore.
Roviden, aki nem akar baszni az maradjon otthon. :))

Lorre 2010.06.11. 05:18:24

5-10 év múlva ne félj, nem fog utánad fütyülni senki sem, akkor meg az fog zavarni.

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.06.11. 06:01:38

Ez a Gizike segge jelenség (Schwajda). Fokozza a munkakedvet, a tempót, elűzi a dolgozó fásultságát a 40 fokos hőségben történő munkától. Rendes főnök maga küld a munkaterület környékére füttyöghető látványt.

Fue · http://www.english-hungarian.com 2010.06.11. 07:19:19

New Yorkban régebben sokszor láttam, hogy amikor elmegy egy nő az építkezésen dolgozó melósok előtt, nem fütyülgetnek vagy szólongatnak, hanem megtapsolják. Nagyon jópofa szokás, szerintem mindenkinek sokkal jobb érzés.

Dr. Bélus___ 2010.06.11. 07:30:10

Húúú de irigylem a nőket, hogy ez a fő problémájuk. Fel nem foghatom, hogy miért baj. Persze ha lósz@r se füttyögne utánuk, akkor lelki betegek, meg depisek lennének, hiszen minden "k*rvának füttyögnek, nekem miért nem... nagy a seggem?"
Másrészt meg ez a jelenség szerintem attól függ inkább, h mennyi a kan 1 csapatban, nem pedig hogy mit csinálnak. Pl. nézz meg egy csapat informatikust; ők persze nem fognak fütyülni, de pl. az a sportjuk, hogy ha elmegy a szobájuk előtt a főnök titkárnője (aki nagyon jól néz ki, titkárnőknél ez szokás) akkor szinkronban fordulnak rá, h megnézzék a seggét. És persze megvitatják, h kinek milyen volt a reakcióideje. Ha mennek kajázni, és látnak valami jó csajt, dettó (munkahelyen a titkárnő van és slussz).

CJKrisz 2010.06.11. 07:37:21

Gondolom az mindenkinek jobban esne, ha füttyögés helyett azt mondanák, hogy "De okádék egy picsa vagy!".
Ha nem tetszik a véleménynyilvánítás, akkor nem kell okot adni rá.

Tuti79 (törölt) 2010.06.11. 07:39:54

@KA_Steve: az, hogy a nők nem néznek a munkásokra, azért is van, mert pont ezt a szar, kibírhatatlan reakciót akarják elkerülni. Nekem legalábbis ez a taktikám. Ha már muszáj keresztülhaladni egy olyan részen, ahol ott vannak, akkor igyekszem nem észrevenni őket. Általában sajnos nem használ. Lehet, hogy nekem kellene nekik beszólni és fütyülni, mielőtt ők teszik? Biztosan meglepődnének:)

wasch 2010.06.11. 07:43:00

Amcsik mindenért tapsolnak, mint a majmok, kretének.

Most meg olyan a divat, a ruhák, hogy lehet, h a nők nem tudnak róla, és mégis ki van rámolva minden. Pl. egy derék, egy feszülős gatya, egy feszülős top, ezek már beépültek a 'normális' kategóriába, pedig mind odavernek a férfiaknak. És igen, ha tetszik, ha nem, ez már elég. Lehet lúzernek öltözni, vagy szenvedni. De picsogni és káromkodni nem kellene. Kiábrándító. Akit meg nagyon zavar, valóban várjon max 15 évet és elmúlik:)

Tuti79 (törölt) 2010.06.11. 07:43:34

@cso zsi: én azt írtam, hogy a lakótársamat és engem is kíméltek az angol férfiak, pedig Mo.-on, illetve a lakótársam esetén Franciaországban általában nem ugyanez történik. Tehát az azonos küllemű nők országonkénti megítéléséről beszéltem. Az, hogy az angol csajok nem szépek, szerintem épp azt kellene, hogy erősítse, hogyha az angol férfiak egy szebb nőt látnak, méginkább bámulnak, hiszen kiéhezettek a szépre. De ez nem így van.
Egyszerűen szerintem mások ott a szokások és ez a dolog nekem sokkal inkább bejön.
Amúgy a szép-nem szép témához még annyit, hogy szerintem a magyar nők sem annyira szépek, aki ilyesmit mond, az azért zavarodik meg, mert a magyar lányok majdnem fele kurvának öltözik, és ez talán azt a benyomást kelti, hogy szép.

Tuti79 (törölt) 2010.06.11. 07:44:29

A posztolók többsége nem tud szöveget értelmezni....a posztban nem a kihívóan öltözködő nőkről volt szó, hanem egy átlagos nőről.

Tuti79 (törölt) 2010.06.11. 07:45:38

Azért az itt kommentelő férfiak egy picit képzeljék már el, hogy naponta annak lennének kitéve, hogy ismeretlen, esetleg visszataszító nők mások füle hallatára hangosan megjegyzéseket tesznek a testi adottságaikra az utcán. Annyira élvezetes ez?

Terézágyú 2010.06.11. 08:05:41

Zavar, hogy szexisnek tartanak a pasik?
Hát tudod rondának öltözni egyszerűbb ám, mint egy szerencsétlen ronda nőnel szexisnek...

Jimmy.3 2010.06.11. 08:07:53

@KA_Steve: mennyire igazad van! Én is az építőiparban dolgozom, nem is épp alacsony beosztásban. Ha épp a közelben vagyok, rászólok az embereimre, ha nagyon megy a füttykoncert. De az, hogy mennyire lenéznek/levegőnek néznek az "átlagemberek", az valami gyomorforgató... "Nem a ruha teszi az embert" - mondják. Dehogynem...

Corvinus 2010.06.11. 08:15:51

Egyszer olvastam egy bátor nőről, aki frappánsan felelgetett:
-De megb...ak!
- "Mi van? Unod anyádat!"

-Kinyalnálak a bugyidból!
- "Dugni nem tudsz?"

-Hú de eljátszadoznék veled!
- "Húgod már nem akarja?"

Lehet, hogy hatásos?!

BaT2 2010.06.11. 08:22:11

Biztos csak én vagyok tudatlan, de mit takar a GILF kifejezés? MILF után szabadon Mother helyet Girl -lel?

dekás dezső 2010.06.11. 08:27:35

szerintem annyi puncit érdemelnek, amennyivel annyira eltelnek, hogy motiváció hiányában leszoknak a beszólogatásról, azt csuma;)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.06.11. 08:37:28

szerintem már kifele megy a divatból a lapátos munkások nők után való füttyögése, de nem azért mert továbbléptek volna egy szinten az evolúciós és kulturális létrán, hanem azért, mert már szétitták az agyukat. Én sosem tapasztaltam és körülöttem is csak kevesen. A megbámulást már igen, de szerencsére a füttykoncert elmaradt.

Ernoke 2010.06.11. 08:59:39

naponta 2x füttyögjön utánuk egy falka ronda, foghíjas, izzadt 50 éves szőrös cigányasszony, h "szopnám a faszodat", esetleg "szúrd a pinám a pöcsöddel bébi".

a sok itt kommentelő idióta nem tudja, mennyire szar érzés, ha normálisan felöltözve így belemásznak az ember intimszférájába. és ennek semmi köze ahhoz, h hogy vagyok felöltözve (én soha nem rakom ki semmimet). a nők _nem_ vágynak erre, ez ilyen modern férfipicsogás, h így mentegessétek a faszfej társaitokat, akik unalmukban nem tudnak mit csinálni.

szóval, én a fenti büntetést javaslom nekik és az összes idekommentelő, témát nem vágó köcsögnek.:)

nyílméregbéka 2010.06.11. 09:05:17

@Nori79: vagy meleg pasik! :-)
Az itt kommentelő férfiak képzeljék el, hogy szép rózsaszín nacis srácok szólnának be, "sunáználak" stb szövegekkel! Hát, aki kimegy rövidnadrágban a városba, az számíthat rá, hogy felkelti az érdeklődést! De milyen férfi is az, aki nem örül, ha mások kifejezik a tetszésüket? :-D

Friedmann Juci 2010.06.11. 09:14:06

múltkoriban egy igazi gondoskodó munkásemberrel találkoztam. ugyanis leugrott a hátsó kerekemről a gumi, és tolni kényszerültem a bringát, ő pedig kedvesen érdeklődött: "ELFÁRADTÁ' CICCAA?"

Ernoke 2010.06.11. 09:20:46

@nyílméregbéka: erről jutott eszembe a "mit érdemel a szórakozóhelyen alányúlással csajozni próbáló?" témafelvetés.:D

mondjuk igyekszem nem járni ilyen fos helyekre, de néha muszáj (eltérő ízlésű, de jó barátok miatt), és ott találkozom rengetegszer ilyenekkel. nem megszólít, vagy esetleg beszélgetést kezdeményez, hanem megragadja a kezemet, rosszabb esetben alámnyúl (hosszú farmernél hogy lehet kevésbé kihívóan öltözni bazd? zsákba?:D). én ilyenkor reflexből ütök, volt már belőle botrány, h mit képzelek, ő szívességet tesz nekem azzal, h engem, ronda nőt próbál felszedni, és én így reagálok. az ilyen primitív pöcsöknek fogalmuk nincs róla, h az ember ronda, de agyas nőként 20x annyi szép és intelligens pasit tud (máshol:D) felszedni, mint amennyi ronda nőnek ők alányúlnak egy este.:)

helenésafiúk 2010.06.11. 09:50:21

@KA_Steve: érdekes amit írsz...arra gondoltál, hogy talán pont azért nem vették fel veled még a minimális kontaktot sem, mert "jól szocializálva" a posztban leírt jelenséghez, meg akarták előzni azt?
ez a tyúk és a tojás kérdése talán.
mert lehet tényleg az váltja ki ezt a beszólogatást, amit te is megtapasztaltál. Szerintem ez a fajta beszólogatás egyértelműen a hatalomról szól és nem tetszés nyilvánítás. Ha a tetszését akarja kifejezni valaki, akkor nem akarja megsérteni a másikat, hisz kedves akar lenni hozzá és ő maga is tetszeni akar. Ezek a beszólások viszont legtöbbször durvák és olyan helyzetet teremtenek, amely kellemetlen, megalázó lehet a nő számára.

JeffreyD 2010.06.11. 10:36:51

@BaT2: A mondatból kiindulva szerintem inkább grandmothert jelent itt a G...

belekotyogok 2010.06.11. 11:26:58

@Terézágyú: a gond az, hogy igen gyakran nem kell ribancnak öltözni egy-egy ilyen látványos véleménnyilvánításhoz....bőven elég az a tény, hogy a farok helyet punci van. ÚGy gondolom, hogy ez ilyen reflex lehet már náluk: két lábon jár, nincs farka=füttyögés... de majd a brittudósok bebizonyítják.

Az meg, hogy valaki rövid szoknyát hord szűk felsővel, szerintem még nem alapos ok arra, hogy verbális vagy fizikai erőszakot kövessünk el rajta...

Egyéves Önkéntes 2010.06.11. 11:31:18

jó bünti lenne a csador szerintem. de a melósra.
kurva nehéz benne árkot ásni!

zsofily · http://twitter.com/zsofilicious 2010.06.11. 11:50:10

Ha rossz kedvemben kap el, szó nélkül továbbmegyek, rájuk sem nézek (nem csak melósra, minden véleményt kéretlenül nyilvánítóra). Ha jó napom van, mosolygok, aztán ennyi. Akárkitől kapod, a bók az bók, így kell felfogni... és mint ilyen, jót tesz az önbecsülésnek.

cso zsi 2010.06.11. 12:13:44

@zsofily: Erről van szó. A pávakakas fel akarja hívni magára a figyelmet, és akad, aki a dicséretet is jó néven veszi.
Az állványról lehet ismerkedni, de nem lehet villogni a fukszokkal, tuningautóval. Viszont lehetőség van megkeresni a rávalót.

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.06.11. 15:15:18

@hamisnero: Én is örültem, bocs, de tegnap beájultam a tételeim mellé, de tisztára megérte egy négyesért :)

Látom, más is észrevette a kasztodást, amit feljebb már írtam egyszer. Viszont a legtöbb nő úgy látom, személyes sértésként kezeli ezt a fajta bókot. Mennyivel könnyebb lenne mindenkinek egy széles mosoly... se elkülönülés, se sértődés nem lenne a végén.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.11. 21:47:24

Ha egy ember primitív bunkó módon viselkedik nem szabad észrevenni,vagy ki kell ütni a fülei közül.
Viszont,ha egy ember kedvesen,barátságosan szól a másikhoz aki ellenben flegmáskodik,féreg módon reagál,szerintem megérdemli,hogy átszúrják a göthös testét egy dárdával a helyszínen. Kortól és nemtől függetlenül.

kszabo 2010.06.12. 09:02:47

Tapsot a füttyögőknek :)
Sokkal eredményesebb, amikor egy csinos nőnek csendben odaszólsz: ezt is unja valaki. Főleg, ha megy és egyik lába épp a levegőben van. A hölgyek többség megbotlik, mivel minden másra számított, csak erre nem :)
A becsületesebbek visszaszóltak, te hülye ... a többiek vörös fejjel eloldalogtak.
Üdv

Sólyom Bátor 2010.06.12. 09:25:56

Azon túl, hogy beteg (bár nagyon szellemes) ez az egész blog, és egy nagy seggberúgást érdemelne :-), aki kitalálta, ez a felvetés egészen bizarr ítélettől függetlenül is. A világ nem úgy néz ki, hogy vannak a rossz, kéjsóvár férfiak és vannak a csinos nők, hanem úgy van, hogy van egy társadalmi méretű közösségi játék, amit beszólogatásnak, füttyögésnek nevezünk, és amiben nők és férfiak egyformán vesznek részt. Aki nem megfelelően viselkedik, maguk a nők nézik le. Persze, nem arról beszélek, hogy mindenki szereti ezt (még a férfiak nagy része is csak azért csinálja, nehogy pipogyának higgyék a barátai), és nem is nagyon arisztokratikus, de hát ez van. Ezt elítélni egészen abszurd. Olyan, mintha valaki nálunk a disznóölést ítélné el, vagy Spanyolországban és Mexikóban a bikaviadalt.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.06.12. 09:39:21

A csador se véletlenül van. Egyiptomban pl. konkrétan nem tudnak viselkedni a helyi erők, az ujjukat mutogatják "jú vánt máj finger" kiséretében (biztosan kurva jó ujja van...), vagy a faszukat rázzák, akár nadrágon keresztül, akár bootlegbe... ahol ez a szélsőség, amit naponta megtalál csaj férfi kiséret nélkül, ott milyen lehet a szélső-közép? Nem csoda, hogy a többi picsára zsákot húztak, és nyomtak rajtuk egy convert to ninja gombot! Aki viselkedik és magában tartja az egyébként senki által meg nem érdeklődött tetszésnyilvánítását, az visszafogja a saját társadalmát attól, hogy ilyen irányba sodródjon.

Előemberség. Ugyanakkor ösztönös, ha nem volna eszünk, és nem egymás szájában élnénk az illendő városi viselkedés magunk által hozott normáit többé-kevésbé betartva, akkor minden nő egész nap a földön fetrengene, az utca túloldalán pedig adj király katonát felállásban felváltva fütyülne és ordítozna minden férfi kondástól karmesterig, aztán összeeresztenénk őket. Egy ideig olyan lenne, mint a Gyűrük ura, vagy egy láda bontott csirke, aztán amikor már ki lehet venni belőle valamit, akár érdekes is lehet :))) A kor előrehaladtával az ebben való résztvenni akarás folyamatosan nő, majd hirtelen megszűnik... X tengely idő, Y tengely tojásfeszültség, szívesen ábrázolom, és harmadfokú polinómfüggvénnyel közelítek rá egy burkológörbét.

Természetesen amúgy tisztelettel baszNÁK mindenkit + fütty-fütty, johurré, jipikájé, jíháu.
Üdvözlettel:
Komár László

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.06.12. 09:47:19

Illetve kapcsolódó jelenség: amikor a füttyögő később elmeséli, hogy aznap mekkorát csajozott, és a csaj visszavicsorgott rá, mint egy [behelyettesítendő szánalmas állatfigura, amelyet bérszámfejtő nők önként aggatnak magukra: nőstényoroszlán | anyatigris | Spitzer Gyöngyi | vadmacska ]

Gyöngyiről jut eszembe, hogy ami a nem túl kihívóan öltöző jó nőnek a füttyögés, az a 25-35 közötti férfinak a 45+ korosztály múlt század eleji kifejezéssel élve "pikáns"/"sikamlós" közeledése. Pontosan ugyanazt lehozzák, mint mi :) Bővebben Jutka, a bérszámfejtő alakjában Modor Tibinél van kibontva a karakter, pazar.

schdl (törölt) 2010.06.15. 21:26:45

Mit érdemel az Index, hogy az arcomba nyomja a focit, ami rohadtul nem érdekel?

schdl (törölt) 2010.06.15. 21:38:12

@schdl: Mit érdemlek én, hogy ennek ellenére is olvasom az Indexet?

schdl (törölt) 2010.06.15. 21:54:57

Mit érdemel a gyalogos, aki NEM a zebrán kel át az irányonként 2 sávos úton, miközben:
- a forgalom sűrű
- az időjárás barátságos (nem esik, nincs vihar)
- a szemközti oldalon található buszmegálló még csak véletlenül sem fogad járművet a közeljövőben,
- lámpával védett gyalogátkelő található a delikvens mind két oldalán 20 méter távolságban?

schdl (törölt) 2010.06.16. 09:03:11

mit érdemel az unatkozó, aki egymás után 4 kommentet is ír (én)?

hamisnero 2010.06.17. 21:12:41

@Brannagh: négyes????? stréber. nem summa, nem cum, nem laude. rite, oszt jónapot. van itt egy Cuppanj a végére nevű zsebhokkendroller király (nomen est omen), neki akartam vóóón válaszolni - hátha közben betöltötte a 15. életévét, de megláttalak, gondoltam inkább Téged csesztetlek. NÉGYES?????? az túl sok. ammá szégyen. ha jogásznak tanulnál, mondanám: rossz útra léptél (4????, az maga az agyhalál, olyan jegy nincs is). de még fél liter Unicum megmenthet.

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.06.18. 10:52:15

addig a fasza amíg van mit nézni! én nem szoktam fütyülni, de az átlagosan öltöző jó sunákat megbámulom ám

Réka82 2010.06.22. 22:41:44

mielőtt még nagyon megsértődnének a melósok.. nem azzal van a gond hogy melósruhában vannak hanem az hogy azt hiszik ,hogyha melósruhában vannak(jósokan)akkor beadhatják ezt a nagyongáz stílust. most komolyan.volt nő aki beindult arra mikor az utca végéből kajabálták neki hogy "kinyallak-a-bugyidból"!!? pff..
arról nem is beszélve h egyedül,csordaszellem hiányában hányan mernének beszólni hasonlókat.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.06.27. 10:56:06

Általában az ilyen fazonok arra mennek, hogy zavarbahozzák a csajokat, és utána meg egy jót kucognak a hátunk mögött, hogy mennyire nem akarjuk észrevenni őket, vagy lehajtott fejjel sétálunk tovább. Akkor lepődnek meg, ha megállsz és megkérdezed tőlük, hogy mit akar? Vagy ha messzebb vannak akkor visszaintegetsz nekik. Na akkor van a megdöbbenés, hogy hé hülyék ez a xy csaja? Lehet jókat röhögni rajtuk...

G_P 2010.08.12. 12:45:56

Csoda, hogy egyáltalán még vannak ilyen bátor férfiak. Budapesten én azt veszem inkább észre, hogy már a sima nézésért is pofavágás jár cserélbe a csajok részéről, vagy direkt elfordulás. Hogy ezek után melyik utat választom? Hát semmiképp nem a füttyögést. Inkább oda se nézek, minek növeljem az egoját?

peppermint 2010.08.12. 15:02:08

Az eredeti kérdésre reagálva: ipari fejőgépet egy hétre leszedhetetetlenül felcsatlakoztatva.

GutBesserWasser · http://blog.gutbesserwasser.com 2010.09.06. 15:38:54

Mit érdemelnek? Buzifelvonulást. Résztvevőként, az egyik kamionon.
süti beállítások módosítása