Lopott szalámi rúddal nindzsáskodott egy hajléktalan hétfőn este Pécsett. Nyilván a Fedél Nélkül piacán tapasztalható volatilitás válthatta ki azt a stresszt, aminek kezelése érdekében előbb Stohl Bucira itta magát, majd a frissen lopott szalámival rátámadt egy polgárőrre. Gondolom a kümitét csak bemelegítésnek szánta a főellenséggel való összecsapás előtt, mert egy 77. életévét taposó rendfenntartó lebirkózása maximum egy formán kívüli Paudits Bélának lehet igazi kihívás. A polgárőr mindenesetre nem adta olcsón a bőrét, az ütések elől még kihátrált, de a rúgások ellen már nem volt ellenszer, a "le+le+jobbra+nagy rúgás kombó" kétszer is térden találta. Az áldozat elmondása szerint a nindzsucu szellemét félreértelmező, matt részeg férfi minden ok nélkül kötött beléjük, és - a konfliktus diplomáciai úton történő rendezésének esélyt sem adva - egyből villant a "PICK katana". Így élünk mi Európa kulturális fővárosában!

TE HOGYAN BÜNTETNÉD
A LOPOTT SZALÁMIVAL TÁMADÓ AGRESSZORT?

Ma szociálisan érzékeny hangulatunkban vagyunk, ezért konstruktív megoldást javaslunk, és a jelenség társadalmi gyökerét kívánjuk kezelni. Kapjon egy házikót, amit kolbászból készült kerítés vesz körbe! Az ingatlan ellenértékét termelje ki azzal, hogy társadalmi munkában segédkezik a kulturális főváros késésben lévő építkezéseinél!

A felszeletelést túlzásnak éreznénk...

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr41992044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.05.11. 12:36:41

Muhá! A Folytassa Cleó c. filmben Kleopátrának volt egy testőre: Calabas (ejtsd kb: Kolbász). Óriási szablyával. Lehet, hogy ő az.

schdl (törölt) 2010.05.11. 14:31:57

Tegyék egy ketrecbe, adjanak neki még alko(st)holt, had szórakoztassa a nagyérdeműt :D

2010.05.12. 10:55:02

Pick szalámit lopott? Legalább szereti a jó kaját.
Viszont én elég durván büntetném, mert gyűlölöm a csöveseket. Szalámi elvétel, majd valami keményebb tárggyal jól fejebebaszkodni. Adagolhatunk hozzá kellemes jókívánságokat, mint pl.: "Dögöjjé' éhen, csövesgeci!", "Amíg nem zabá'sz, addig se lesz szar a gatyádban!" - és hasonlók.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.05.12. 13:42:27

Eresszenek a szalámirúdra egy seregnyi hangyát, majd dugják fel a csövigger ánuszába.
süti beállítások módosítása