Tegnap ajánlottuk a Bünti Facebook oldalát, a kvízeket, és a KRESZ oldalt, amit indítottunk. Álljon itt még néhány párhuzamosan futó szál, amivel a közösségi oldalnak próbálunk pulóvert kötni:

Szentelünk időt olyan dolgokra, amik nem büntetnek. A B-oldal zenei blogon csak az jelenik meg, ami tetszik. A facebook oldalán is: zenék és filmek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról. A facebook oldalon az kap helyet, amiről a blogon idő hiányában nem esik szó, ami annyira bréking, hogy nincs idő teketóriázni, vagy ha egy szám annyira jó, hogy nem vagyunk rá méltók, hogy írjunk róla, csak meg akarjuk mutatni.

Nem csak azt lehet észrevenni, amitől az agya lágyul meg, hanem azt is, amitől a szíve. A Pozitivitás blog a félig teli pohár, ahol a szépségkirálynők naivitásával a legkisebb apróságnak is tudunk örülni, mint pl. egy reggeli, vagy egy kijavított kátyú, valaki más sikere, egy új épület, egy jó film vagy rádióműsor, egy születésnap, vagy az, ha megtalálsz valami biszbaszt a lakásban, amit 2 hete keresel. Nem nagy dolgok, de ezektől érezheted jól magad.

Mikró a Burok blog gazdája. A legfiatalabb blogger: mínusz néhány hónapos. Azért kezdett blogolni, mert nem bírta nézni, hogy az anyja róla blogol, és hülyeségeket beszél. Tőle megtudhatod, milyen herézni egy ember belsejében, és közben tűrni, ahogy a kintről beszűrődő felnőtt hangok állatságokat hordanak össze. Vérmérsékletét tekintve Mikró a Bünti köldökzsinórjából kapja a hormonokat, kurva gyorsan felbassza magát. És neveletlen, hiszen még meg sem született. Egy állat.

A végére hagytuk a desszertet! Ugyan nem 100%-os Bünti "leányvállalat", de mégiscsak nosferato Hétköznapi Helyesírás blogjának FB oldaláról van szó, úgyhogy ezt is ajánljuk megsasolásra. A rossz helyesírás is Büntiért kiált, ezért aki naponta szeretne csiszolni tudásán, az ne habozzon csatlakozni a Golden blog helyezett oldal rajongóihoz!

 

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr51959990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása