Brüsszel, 2009. december 31. Egy bolgár diák és barátja elindult metróval, hogy megnézze az ünnepi tűzijátékot, melyről joggal feltételezték, hogy nem lehet olyan veszélyes, mint 2006-os budapesti testvére. Tévedtek...

A hétköznapi dolgoktól nem elrugaszkodott módon, talán a brüsszeli metró építészeti stílusától lenyűgözve Ljuben videózni kezdett az egyik metróállomáson. „Na ez jó emlék lesz, ha végzek az itteni gyakorlatommal, és hazamegyek az én kis szófiai metrómhoz” – gondolat futott át az agyán. A rögtönzött forgatást azonban már nem folytathatta, mert a brüsszeli metró biztonsági kamerái által készített felvételek tanúbizonysága szerint egy (valószínűsíthetően észak-afrikai felmenőkkel rendelkező) fiatalokból álló  csoport a bolgár impulzusoperatőr ezen cselekedetét oly mértékben vette zokon, hogy a bennük keletkezett feszültséget csak rögtönzött streetfigtherkedéssel tudták levezetni. A támadók által kivitelezett kombók és a "finish him" felszólítás hatásárá véghezvitt metrósínre dobás eredményeként a bolgár diák még most is válságos állapotban van.

A legelszomorítóbb vagy inkább legfelháborítóbb, hogy a felvételek szerint egyik elkövető arcán sem lehet felismerni az ijedtség vagy a döbbenet jeleit, de olyasvalamit sem, ami arra utalna: „Te jó ég, mit csináltunk?!” Sőt, az egyik gyanúsított vigyorgó pofával menekül el a tett helyszínéről. Ilyen volna egy szilveszter "Európa Fővárosában"?

TE MIVEL BÜNTETNÉD
A BRÜSSZELI METRÓÁLLOMÁS UTCAI HARCOSAIT?

A Kontroll c. filmből ismert sínezést javasolnánk, azaz a metróalagútban fussanak egy szerelvény elől, de úgy, hogy a lábukra 20-20 kilós súlyokat erősítünk. A metrószerelvény elejére természetesen felrögzítenénk a négyes metró építésénél használt fúrópajzsot.

Ne blicceljétek el a Bünti kiszabását!

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr101904586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aliasdoki 2010.04.09. 00:32:29

Fejjel lefelé odakötözném őket egy-egy metrószerelvény elejére. Elrettentő példaként.

hunter84 2010.04.09. 06:23:59

Azt ugye nem kell magyarázni, hogy niggerek voltak, akik koszos bevándorlóként európai városokban randalíroznak! Én simán csak deportálnám őket Szomáliába.

mancaa 2010.04.09. 10:26:24

Ehem.. Szóval ott sincs kolbászból a kerítés? Nahát...

mancaa 2010.04.09. 10:28:45

Hümm, a radaron rajta van a hozzászólásom, de itt nem jelent meg.. A technika ördöge, vagy moderáció?

kszabo 2010.04.11. 05:53:01

Aknaszedés az őshazában, de ha ragaszkodnak Európához, akkor a volt Jugoszláviában. Ezt a magyar törő-zúzó csapatokra is bevezetném. Egyszerűen hozni kellene egy A1 - ha még egyszer törsz-zúzol te barom akkor aknaszedés és egy A2 - holnaptól aknaszedés törvényt. Igenis egyes embertipusokra bevezetni a rögtöntítélést, nem pedig több tízmillióért több éves bírósági paródiát rendezni. Ja akna van itthon is bőven.
süti beállítások módosítása