Mit érdemel Tornyi Barnabás?

Címkék: sport

2010.04.08. 11:45

Barna, Barna... Megint kibasztál valakivel. A wikipedia szerint "szakmai tudását nemzetközi szinten elismerik", itthon mégis csak annyit tudunk róla: ő az az edző, aki még nem teljesített teljes élvonalbeli szezont magyar kispadon. Lehúzta a Zalaegerszeget, a Kispestet és legendásan nagy összegre vámolta le a Diósgyőrt. Most megint. Anno 60 misiről szólt a fáma, most egyes diósgyőri informátorok szerint 18-30 millió Ft a végkielégítés, de olyan információkat is lehet hallani, hogy kirúgása után is kapja fizetését, hogy ne egyben kelljen neki kifizetni a fenti tételt.

Hihetetlen, hogy látva Tornyi "eredményeit" a magyar futballvezetők rendre fantáziát látnak benne. Talán itt is el van ásva az a bizonyos kutyuska... Csak a közelmúlt élvonalbeli barnizmusa: 2002-ben pár meccs a Vasasnál, majd a Dunaferrnél, kis kitérő Tatabányára, majd legutóbb a Siófok padján töltött el 4 meccset, most ezt sikerült megdöntenie. Újabb diósgyőri uralkodása idején 6 meccset ült a kispadon, ebből 5 vereség és 1 árva pont lett a jó felkészülés, a fantasztikus zsoldos igazolások és az eredményes alapozás vége.

Mondjuk, mégis mit várunk, ha Tornyi Barna főnöke megbúbolta szegény Barnát és méltató szavakkal ismerte el az elmúlt időszakban végzett munkáját? „Szeretném leszögezni, hogy Tornyi Barnabás kimagasló munkát végzett, profi hozzáállással, ezért minden dicséretet megérdemel." - fogalmazott Nagy Béla, a DVTK ügyvezető igazgatója. Önvizsgálatot vagy elnézést vártatok? Áh, dehogy! Barna megint kiveszi a hátralevő szerződéses időszakára járó (és szakmai színvonalát nyilván honoráló) apanázsát, majd lelke rajta, mennyit oszt vissza - akár Bélának is...

Barna most mehet egy picit vissza Kuvaitba vagy épp Malajziára, ahol nyilván tárt karokkal várják mint mágust, de biztos, hogy puha, meleg szék várja már a SportTV szerkesztőségében is, ahol a szakértői fotel mellett várja a könnyű lé és az öltönyére kitűzhető reklámtáblácska (www.rosszedzovagyok.hu) is.

Barna, Barna... megint kibasztál azokkal, akik hittek benned. Sajnállak Diósgyőr, te többet érdemelsz!

MIT ÉRDEMEL TORNYI BARNABÁS?

Szerintem egyértelmű. Szervusz Barna, köszönjük, elég volt! Soha többet kispad! Ha pedig szakkommentátorkodni még engednek, kérlek, a www.bunti.blog.hu, vagy a www.gool.blog.hu reklámtáblát viseld!
Senki nem rúgott bele Barnába...

Ti sem értitek mi sem értjük. Félő éppen ezért a jövőben is lesz olyan, aki alkalmazni fogja Barnát... Ne legyen!

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bunti.blog.hu/api/trackback/id/tr941903757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mancaa 2010.04.08. 14:19:43

Ejnye srácok, kezd meghóni a blog? Senki nem büntet? :(

wadallat · http://wadallat.blog.hu 2010.04.08. 16:05:35

"a magyar futballvezetők rendre fantáziát látnak benne"
Na, ez a baj...

mancaa 2010.04.08. 16:49:01

Egyébként én nem értem ezt a nagy futballmizériát... Miért jó ez? Miért ölnek bele ilyen rettenetes pénzeket? Kinek jó ez? Tornyinak úgy látom jó, de mondjátok már el egy szegény egyszerű csekélyértelmű lánynak, mi a jó a fociban?

Kúrcsány Ferenc 2012.11.09. 16:40:46

Az anyátok retkes picsáját, ha a klub mondja fel a szerződést, akkor végkielégítés jár.
süti beállítások módosítása